Rozpis tréninků - Plný, obsáhlý a nabitý florbalový plán pro mladé talenty

05.09.2023 10:53

Klub FbC Jazzmani Žatec, který patří mezi nejstarší florbalové kluby v Ústeckém kraji, se chystá na další florbalovou sezónu plnou nadějí, výzev a příležitostí pro mladé hráče v regionu.

S příchodem září se klub rozbíhá s intenzivním tréninkovým plánem, který zahrnuje hráče od nejmladší přípravky až po dorostence. Týmy přípravky, elévů a elévek budou mít své tréninky každé úterý a čtvrtek od 17:00 do 18:30 hodin v tělocvičně 5. Základní školy.

Mladší žáci se setkávají ve stejném čase, ale v tělocvičně Obchodní akademie. Tato organizace tréninků umožňuje všem zájemcům o florbal bez ohledu na věk a dovednosti stát se součástí klubu a rozvíjet své sportovní schopnosti.

Pro starší žáky a dorostence jsou tréninky také společné a probíhají v tělocvičně Obchodní akademie od 18:30 do 20:00 hodin. Tato struktura tréninků umožňuje hráčům v různých věkových kategoriích sdílet zkušenosti a pracovat na svém florbalovém vývoji.

Klub FbC Jazzmani Žatec si klade za cíl umožnit hrát florbal co největšímu počtu zájemců v regionu a rozvíjet mladé talenty ve florbalovém světě. Proto neustále probíhají nábory nových hráčů, ať už jsou to začátečníci či zkušení hráči.

Kromě tréninků pořádá klub během roku mistrovská utkání a řadu pravidelných akcí pro své členy i pro širokou veřejnost, což poskytuje příležitosti pro reklamu a propagaci pro partnery a sponzory klubu.

Florbalový klub FbC Jazzmani Žatec je připraven na nadcházející sezónu s nadšením a otevřeností pro nové členy. Jestliže máte zájem stát se členem této skvělé florbalové rodiny, neváhejte se připojit na jednom z tréninků a zjistit, co všechno v klubu nabízí.

Pro více informací o klubu a jeho aktuálním dění nás můžete kontaktovat na fbcjazzmani@gmail.com.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode