Rozpis na víkend

10.11.2023 10:59

Po náročných víkendech plných florbalových zápasů přichází nyní naše klidnější období. Tento víkend v sobotu si naše družstva mohou odpočinout od hraní a v klidu se věnovat jiným činnostem. Jednou z možností je zapojit se do oslav válečných veteránů, kteří si zaslouží naši pozornost a vděčnost za jejich oběti a statečnost.

Oslavy válečných veteránů jsou příležitostí k připomenutí odvahy a obětavosti těch, kteří sloužili ve válkách, a zároveň k ocenění jejich přínosu k míru a bezpečí. Je to také možnost pro naše hráče a členy klubu projevit respekt k těmto novodobým hrdinům.

V neděli se však florbalový život klubu opět probudí. Starší žáci se přesunou do sportovní haly v Krupce, kde se utkají s týmy BK Real Roudnice a ASK Lovosice. Očekáváme napínavé zápasy a věříme, že naši hráči opět předvedou své dovednosti a vášeň pro florbal.

Na stejný den je naplánován turnaj elévů v Kadani. Naši benjamínci se budou postupně střetávat s domácím týmem, Louny a Litvínovem. Turnaje pro mladé hráče jsou vždy plné vzrušení a příležitostí k rozvoji jejich florbalových schopností.

I přes klidnější víkend je v klubu FbC Jazzmani Žatec vždy spousta aktivit a příležitostí k vášnivému sportování. Držíme našim hráčům palce a těšíme se na nadcházející florbalové výkony!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode