Rok s rokem se sešel a přinášíme vám krátké vyhodnocení

13.01.2024 16:07

Rok 2023 byl pro FbC Jazzmani Žatec rokem plným výzev, úspěchů a vzrušujících momentů. Klub se začal posouvat směrem k novým cílům a dokázal zaznamenat mnoho důležitých kroků ve svém rozvoji.

Sportovní úspěchy:

Týmy klubu předvedly důstojné výkony na různých úrovních soutěží. Starší kategorie si udržely rozumnou pozici v tabulkách a předvedly slušné výsledky ve svých soutěžích. Mládežnické týmy FbC Jazzmani Žatec si také vedly skvěle, což naznačuje sílu a talent mladých hráčů klubu.

Společenská angažovanost:

Kromě sportovních aktivit klub podporoval i společenské iniciativy u nejmladších kategorií klubu. Zapojení do komunitních aktivit posiluje vazby klubu s rodiči hráčů a podporuje rozvoj sportu ve městě.

Rozvoj klubu:

FbC Jazzmani Žatec pokračoval v rozšiřování svého tréninkového programu a podpory mladých hráčů. Investice do nové technologie a moderních tréninkových metod pomůže klubu v příštím roce v posunu směrem k větší profesionalitě a konkurenceschopnosti.

Nově byly přihlášeny druhé týmy družstva přípravek a elévek. Družstvo elévek je pro náš klub historický milník, protože za celou dobu fungování klubu, ženská kategorie nikdy nehrála mistrovská utkání. Naopak po několika letech nebyl do soutěže přihlášen tým juniorů, což bylo zapříčiněno především nedostatkem hráčů.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode