Region pokračoval dvěma zápasy

14.01.2023 18:34

V sobotu 14. ledna pokračovala soutěž Regionální liga mužů a náš tým předvedl znatelné zlepšení. To ale nemění nic na faktu, že tým mužů je stále bez hlavního trenéra, který se hledá a v případě zájmu může využít email fbcjazzmani@gmail.com.

V prvním zápase Jazzmani nastoupili proti týmu ASK Lovosice – LFP se kterým prozatím dvakrát prohráli. Tentokrát s Ondřejem Vítem v sestavě byli blízko k zisku tří bodů. Žatec od sedmé sekundy utkání vedl zásluhou Adama Brunclíka a téměř celý zápas diktoval tempo hry. Až v závěrečné třetině hry přišel neuvěřitelný útlum, když se soupeři podařilo srovnat skóre z 8:4 na 8:8. Běžela 44 minuta a Jazzmani opět díky brance Adama Brunclíka šli do vedení a nikdo z přítomných nepředpokládal, že se bude ještě jednou měnit skóre. 44 vteřin TIME-OUT pro hosty a po infarktovém závěru, tři vteřiny před závěrečnou sirénou srovnání na konečných 9:9. Smolná ztráta bodů, ale dobrá motivace pro příště.

Ve druhém utkání se Jazzmani střetli s týmem, který několik sezón vyhrával celou soutěž a papírově byl jasným favoritem. Malá naděje se ukázala při pohledu na soupisku Mostu, protože družstvo soupeře čítalo pouze 7 hráčů. V zápase tento hendikep nebyl vidět a Most vyhrál první třetinu rozdílem jedné branky. Ve druhé třetině se žateckým hráčům povedlo srovnat a do závěrečné části se vstupovalo s výsledkem 5:5. Bohužel Žatec nevyužil početní výhody a tři minuty do konce utkání obdržel branku na 7:6, která se stala posledním gólovým příspěvkem v zápase.

Sestava: Ali – Kopecký, Hotěk, Vápeník – Hrádek, Milyan D., Vít – Milyan V., Kuvík, Brunclík

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode