První turnaj mladších žáků

10.10.2017 12:46

V sobotu 7. 8. se uskutečnil první turnaj mladších žáků v nedalekých Velebudicích. Na první turnaj jsme jeli v plné sestavě tak jsme mohli očekávat nějaký lepší výsledek, ale nebylo tomu tak...

První zápas jsme sehráli s týmem z Chomutova. Hned od samého začátku byla vidět jasná převaha Chomutova a to jak v rámci fyzičky tak i herně. Naši kluci se nedokázali výborné hře Chomutova vyrovnat i přes veškerou snahu a první půli prohráli 3:0. V druhé půlce hra žateckých bylo o něco málo lepší, ale zdaleka ne tolik jako chomutovských. Zmohli jsme se na jediný  gól, ale Chomutov vsítil  tři branky a tak jsme zápas prohráli 6:1.

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti týmu z Ústí. začátek vypadal úplně stejně jako v předchozím zápase a sotva jsme se rozkoukali tak jsme prohrávali 3:0.Do konce první půle ústí vstřelilo ještě dva góly. Nám se nepodařilo vsítit žádný gól i přes neuvěřitelné šance. V druhém poločase se nad sebou kluci zamysleli a zlepšili hru, i když se nám branku nepodařilo vstřelit a ústí se také už na nic nezmohlo. I tak jsme prohráli 5:0.

Do třetího utkání jsme se postavili proti týmu z Mostu. Hned od začátku jsme se ujali vedení 1:0, konečně jsme začali něco hrát, ale neproměnili jsme jasné šance. První poločas skončil lépe pro nás a to 2:1.  V druhém poločase se podařilo mostu srovnat na 2:2. Utkání probíhalo nahoru, dolů, ale my jsme měli stále více šancí, které se nám nepodařilo proměnit. Až v samotném závěru bylo přestřelka před mosteckou brankou a deset sekund před koncem se podařilo Ondrovi Trachtovi vsítit důležitý gól a skóre 3:2 v náš prospěch jsme udrželi a zaslouženě vyhráli 3:2.

Soupiska: Dany Cilc, Ondra Trachta (2+0), Tonda Škvaro (2+0), Michal Nápravník, Mylian Šimon, Kelner Petr, Hynek Slavík, Filip Týř, Petr Hotový, Hoblík Zdeněk, Žitný David, Odstrčil David.

Na závěr bych chtěl poděkovat za vypůjčeného Danyho Cilce, který byl vynikající v bráně a kluci Danymu mají za co Děkovat. 

Je vidět že musíme ještě pořádně zamakat jak na fyzičce, tak i na hře. Do budoucna to vidím nadějně. Díky za turnaj.

Trenér Aleš Linka a Filip Naxera

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode