První letošní turnaj ml. žáků na domácím hřišti.

05.11.2023 19:25

V sobotu 4.11. odehráli mladší žáci Jazzmanů svůj první domácí turnaj. Hráli jsme dva zápasy, první s kamarády z Podbořan, druhý proti týmu z nedaleké Kadaně.

FbC Jazzmani Žatec – Mocní Tuleni Podbořany

6:2

Zapas s Podbořany se nám vcelku vydařil a byl letos i první výherní. Klukům jsem neměl nic co vytýkat, hráli dobře a tak jak jsme se domluvili. Zápas byl bohužel v samém závěru poznamenán ošklivým zraněním našeho Matyáše, který musel být následně odvezen do nemocnice. Nic nebylo úmyslného, ale kluky to dost vzalo.

FbC Jazzmani Žatec – DDM Kati Kadaň

1:5

Zapas s Kadani začal podobně jak předešlý s Podbořany. Kluci hráli naši hru a po první třetině stav 1:1 ukazoval na vyrovnané utkání. Bohužel další dvě třetiny jsme už nedokázali dat gól a Kadani jsme podlehli. Nebyl to spatný zapas, kdyby o vítězi rozhodovali střely na branku, tak jsme jasně vyhráli, taková smršť střel na soupeřovu branku se opravdu jen tak nevidí, ale střely bez gólů zapas nevyhraji.

Slovo trenéra:

Tak jako si nový hráči a loňští elévové zvykají na větší hřiště a hru v pěti a zápasy na tři třetiny, tak já si zvykám na roli hlavního trenéra. Snažím se pro kluky udělat maximum, snažím se, aby si na turnaji zahráli opravdu všichni a pak mě mrzí, že na domácím turnaji chybí 10 hráčů.

P.S.: Nechci zapomenout a musím poděkovat za velkou pomoc pánům Lysukovi a Špičkovi. Díky za pomoc kluci.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode