Prověrka přípravky před novou sezónou

02.05.2017 04:33

V sobotu 29.4. odehrála přípravka Jazzmanů svůj poslední turnaj v sezóně.

Turnaj jsme vzali jako přípravu na novou sezónu a nevzali své odcházející opory.

Hned první zápas se nám ukázalo, kde máme rezervy. Při nemoci Viléma Kylouška jsem měl nekompletní první řadu a Litvínov toho značně využil a šel brzy do vedení. Ani naše druhá řada nebyla příliš fit. A poločas jsme prohráli 0:6. Druhý poločas byl ve stejném duchu a nakonec jsme i přes snahu prohráli 0:10. Musím však podotknout, že jsme nešli do čtyř hráčů. Dohráli jsme to důstojně, ale nevstřelený gól je problém.

Před druhým zápasem jsem s dětmi promluvil a šli jsme na kolegy z Chomutova.

Hra byla lepší. Po trefách Péti Karase, Jakuba Kimáka, Kryštofa Minaříka, jeho sestry Markéty Minaříkové a Jakuba Hrnčiříka jsme poločas ovládli 5:1. Druhý poločas ovládl Jakub H. a hettrikem v druhé půli zpečetil naši výhru 8:1.

Třetí zápas proti děvčatům z Dubí to nebylo ono. Začátek nám utekl 0:3. Ani naše opora v brance Jindřich Botek neměl svůj den a inkasovali jsme laciné góly a opět nevstřelili žádný gól. Na konec jsme podlehli 0:4, i když šance jsme měli.

Děkuji malým Jazzmenům a Jazzmenkám za hru a rodičům za podporu.

Letos jsme začínali takřka od nuly. Základ tvořili z 95 procent nováčci, i tak sezóna byla úspěšná hlavně díky nasazení prťat J. Na novou sezónu máme slušný základ v podání Vildy Kylouška, Petra Karase, Lukáše Bečana, Kryštofa Minaříka a Jindry Botka (věřím ve Vás moje BANDO J)

V této sezóně se loučíme se Šimonem, Janem, Štěpánem, Adamem a Terkou, kteří nás reprezentovali. Moc děkuji.

Zároveň děkuji Všem rodičům, kteří to se mnou vydrželi a těším se na novou spolupráci v následující sezóně. Též doufám, že nás stávající a noví rodiče budou podporovat v nadcházející sezóně.

V neposlední řadě se veřejně OMLOUVÁM rodině Kylouškovic za neúmyslné přejmenování (Kyloušek a Koloušek je sakra rozdíl PARDÓN).

Nezapomeňte si přijít pinknout flórbal na rodinný turnaj, který se koná 13.5. na Zemědělce a též nezapomeňte na letní soustředění v Rumburku.

Vítězství je naše HUDBA.

Moc děkuji za uplynulou sezónu trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode