Pro přípravky dvě výhry z Podbořan

09.04.2017 21:09

V neděli 9. dubna odjela přípravka na turnaj do Podbořan. Čekali nás tam tří zápasy a chtěli jsme si spravit chuť po nepodařeném turnaji při poslední návštěvě Podbořan.

První zápas nás prověřil Chomutov. Do zápasu jsme si ve složení Petr Karas, Vilém Kyloušek a náš stálý bek Lukáš Bečan v první lajně věřili. Hošíci se neměli ani kde rozhýbat a šli do zápasu. První akce Chomutova a 0:1 a druhá akce po buli 0:2. Prohodil jsem řady a kapitán Šimonn Týř za pomoci Jana Heinze a Kryštofa Mynaříka snížil na 1:2. V ten moment jsme se vrátili do zápasu a hráli vyrovnanou hru. V druhém poločase Péťa srovnal na 2:2 začínalo se od znovu. Nakonec jsme, i přes další trefu Šími, prohráli nešťastným gólem v závěru 3:4.

Další zápas s Chomutovem Domečkem probíhal ve stejném duchu. Po neproměněných šancích Péti, Vildy a Šimona jsme se v půli rozešli 0:0. Herně jsme byli ale lepší a to se projevilo hned na začátku druhé půle, když po přihrávce Vildy poslal náš tým do vedení pan Karas. Nadále jsme tlačili a zamkli soupeře na jeho půli a z toho plynul další gól Péti na 2:0. V závěru jsme si jen nepohlídali rychlý protiútok a inkasovali na konečných 2:1.

Po delší přestávce nás čekala Lokomotiva z Loun. Soupeř na nás vlétl a mi vzadu nestíhali. Hned z první akce se po nahrávce Péti trefil Vilda, další dvě vyražené střely doklepl Šimon a poločas jsme odehráli 3:0. V druhém poločase přidal trefu Šimon, Péťa a Vilda a vyhráli jsme 6:2. Svůj den měl Jindra Botek, který se blýskl výbornými zákroky a je nadále naší jedničkou v brance, i když dvakrát mu pomohla tyčka.

Body : Týř 5+0, Kyloušek 2+2, Karas 4+1, Heinz 0+3, Mynařík 0+2

Atmosféra turnaje byla výborná a kluci předvedli skvělé výkony. Všem hráčům děkuji za úsilí, které do zápasů vložili a výhry jsou především jejich zásluha.

Zároveň děkuji rodičům, kteří své děti na turnaj doprovodili a mohli vidět jejich radost ze vstřelených gólů a vyhraných zápasů.

Do konce sezóny nás čekají ještě dva turnaje a věřím, že si povedeme stejně dobře jako doposud. Vítězství je naše hudba.

Děkuji trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode