Přípravky a zkouška desátého týmu - mini přípravky

14.10.2023 18:45

Pěkný den,

dnes 14.10. měla poprvé turnaj naše přípravka. A to v nedaleké Kadani. Po předchozí domluvě s trenérem Kadaně, se uskutečnil i turnaj mini přípravek (to jsou děti 4 -6 let), za to děkuji.

Tak jsme postavili 3 týmy.

Dnes jsem byl plný očekávání, jak se vše bude vyvíjet. Někteří hráči a hráčky nastoupili ke svému prvnímu zápasu. A to někdy pro některé bývá zlomové. Avšak žádná nervozita nebyla znát. Vše bylo super, každý si zahrál. Všichni chtěli stále na hřiště a hrát.

Dnes si někteří dali i svůj první gól. Budou si ho určitě pamatovat, protože dostali míček s datem a místem této důležité události.

Moc děkuji za Vaši účast na turnaji, sezóna bude dlouhá a náročná. Takřka každý víkend je turnaj (přípravka, elévové, růžovky). Ty se navzájem prolínají a doplňuje hráči či hráčkami, proto díky za Váš čas na našich turnajích.

A aby toho nebylo málo, domluvil jsem přátelské utkání Elévek v Chomutově 4.11. před Extraligou žen Chodov vs Olomouc. Všichni účastníci mohou zůstat na toto utkání. Já se k Vám připojím po návratu z turnaje přípravky v Krupce a 5.11. se sejdeme na turnaji elévek v Žatci.

PS: slovo trenéra

Ještě jednou děkuji za Vaši účast. Dnes to bylo hektické, 3 týmy a pouze 2 trenéři. Ale díky Vaší pomoci jsme vše zvládli skvěle. Turnaj se vydařil a věřím, že si děti odnesly spoustu zážitků, tak jako já.

Trenéři: David Šůs, Vladimír Ira

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode