Přípravka zahájila sezónu 2017/18 v Kadani

08.10.2017 19:41

V neděli 8. 10. 2017 jsme jeli s žateckou přípravkou na zahajovací turnaj do Kadaně, kde nás čekali 2 týmy z Chomutova a domácí Kadaň.

Zápas proti Čertíkům z Chomutova jsme začali výborně, když jsme po chvilce vedli 2:0 díky první řadě ve složení: Vilda Kyloušek, Petr Karas, Lukáš Bečan (C) a v brance Jindřich Botek. Do boje šla i naše druhá řada s Jakubem Kimákem a nováčky Filipem Segečem a Kájou Havelkou. Naše třetí řada, také zvládla tempo zápasu, když se ke zkušenému Kryštofovi Mynaříkovi připojili další dva nováčci Ondra Vorláb a Jonáš Gregor. Poločas jsme vyhráli 5:1 po dvou trefách Jakuba Kimáka. Na začátku druhého poločasu se trefil po individuální akcí Kryštof Mynařík a rázem jsme hráli proti čtyřem čertíkům. I přes tento hendikep jsme branku neobdrželi, ale ještě dvě přidali a vyhráli 8:1.

Do druhého zápasu proti Raráškům z Chomutova jsme nastoupili s odhodláním vyhrát. Nepřesnost našich střel vedla jen k poločasové remíze 1:1. Soupeře jsme přehrávali a měli jsme více ze hry. Druhý poločas byla přetahovaná o skóre. Všechny tři naše řady jely naplno a Jindra v brance chytal skvěle a dobře rozehrával. 3 minuty před koncem to na sebe vzal Vilda a hattrickem stanovil konečné skóre 7:4 v náš prospěch.

Do posledního zápasu jsme nastoupili proti domácí Kadani. Poprvé jsme letos prohrávali, ale nic jsme nevzdali. Měli jsme spoustu akcí a střel přesto jsme poločas prohráli 2:5, když se 2x trefil Petr Karas. Škoda neuznaného gólu Lukáše chvilku po vypršení časomíry. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním s výsledkem něco udělat. Však laciné góly stanovili skóre 2:7.

Kluci nic nevzdali a dál hráli. Petr zkompletoval hattrick, dva góly přidal Vilda a svůj první gól v kariéře vstřelil Ondra Volráb (velká gratulace jen ať přibývají). V závěru ještě ze standartní situace nastřelil tyčku Filip Segeč. Škoda sahali jsme po remíze, ale nakonec jsme podlehli 6:9.

Chci poděkovat všem hráčům za skvělý výkon. Jsem rád, že zkušenější hráči k sobě nováčky přijaly a podporují je v jejich začátcích. Sezóna se rozjíždí a já věřím, že náš skvělý tým bude nadále předvádět výborné výsledky jako dnes.

Závěrem moc děkuji rodičům, kteří své ratolesti na turnaj doprovodili. Pevně věřím v dobrou spolupráci s Vámi i s Vašimi dětmi.

Děkuji trenér David Šůs,  asistent David Šůs mladší

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode