Přípravka v Podbořanech

03.11.2019 16:04

Poprvé v nové sezóně

V sobotu 2. listopadu nastoupili kluci a holky ze žatecké přípravky ke svému prvnímu turnaji v sezóně 2019/20. Tým prošel změnami. Odešli zkušení borci a přišli nováčci. Odjeli jsme do nedalekých Podbořan, kde nás čekaly dva domácí týmy a parta z Kadaně.

První utkání jsme odehráli proti Kadani. Ani jsme se na hřišti nestihli rozkoukat a už jsme prohrávali 0:1. Náš tým ve složení Klárka Wágnerová, Vojtěch Škrdle ©, Matěj Dyrynk, Jakub Kassal, Vojtěch Janouš, Jan Stejzkal, Daniel Špička, Jakub Pilát a Filip Segeč se nevzdal. Byli jsme stále o krok pozadu. V první půli jsme podlehli 1:5. No upřímně, čekali jsme debakl , ale skutečnost byla jiná. Klárka se v bráně činila a pochytala spoustu střel. Kluci začali makat a hra se vyrovnala. Druhá půle skončila 3:4 pro Kadaň a my nakonec prohráli 4:9.

Druhé utkání bylo jiné. Na Podbořany jsme vlétli a ve čtvrté minutě vedli už 5:1. Poté jsme trošku zvolnili a Podbořany do půle náš náskok snížily jen na dvě branky. Druhou půlku zápasu jsme opět zabrali a navýšili brankový rozdíl. Nakonec jsme tým Podbořan udolali 12:7. Bylo to pěkné utkání. Gólově se prosadil nováček Daniel Špička a první gól si připsal i Jakub Kassal a Vojtěch Janouš. Všichni od nás dostali míček na památku s datem utkání a místem konání (vystavit v pokojíčku chlapci, je to váš první gól v tomto sportu).  Zbytek branek zařídili naši matadoři Vojtěch Škrdle, Matěj Dyrynk a Filip Segeč.

Třetí duel jsme rozehráli znovu s týmem Podbořan. Byla to přetahovaná již od první minuty. Po čtrnácti minutách měl tým Podbořan o jednu branku víc. My sahali po remíze, možná i po výhře, ale nepodařilo se nám proměnit šance. Nasazení a odhodlanost našeho týmu byla veliká. Nespadlo to tam, to však nevadí. Podstatné je, že se tým semknul a odehrál utkání naplno.

Stále máme mladý tým, který má svou budoucnost ještě před sebou. 

Děkujeme všem účastníkům turnaje a samozřejmě i rodičům, kteří doprovodili své děti. Bez Vás by to nešlo! Díky moc.

Jak už se u nás stalo zvykem . Budeme pořádat 3. ročník Setkání dětí s rodiči na hřišti. Budeme rádi, když dorazíte a poměříte své síly se svými dětmi. Akce proběhne 8. 12. 2019 od 13:00 do 16:00. Podrobné informace zašlu.

Mé zhodnocení:

Děkuji, že podporujete děti v tomto vynikajícím sportu. Buďte hrdi na to, co dělají a je jedno, jestli je výhra nebo porážka. Podstatné je, že sportují, jsou skvělá parta a na hřišti nechají duši!!!

Hlavně děkuji Kamilovi, který děti výborně připravil na turnaj a v mé nepřítomnosti vede tým skvěle.

Děkujeme: trenér Kamil Gregor a má maličkost na odpočinku David Šůs  

PS: Jony přeji ti brzké uzdravení a zapojení se v plné síle do týmu v jarních turnajích.




Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode