Přípravka slavila třikrát

02.12.2019 10:11

Poslední listopadovou sobotu odjela žatecká přípravka na turnaj do Chomutova. Čekali nás úplně noví soupeři, se kterými jsme jestě v této sezóně síly neměřili.

První zápas proti Viper Most pro nás začal velice slibně. Po chvilce se náš tým ve složení Klára Wágnerová (G), Vojtěch Škrdle (C), Dan Špička, Matěj Dyrynk, Kryštov Lysuk,Jakub Pilát, Filip Segeč, Sára Šůsová, Nela Potěšilová a návratilec Jonáš Gregor ujal dvoubrankového vedení. Všichni se moc snažili. Opět jsme chtěli hrát hodně dopředu a dávat dost branek. To se dařilo a poločas jsme vyhráli 6:1. Klára se v bráně opět činila. Pochytala mnoho střel a skvěle rozehrávala. Do naší hry,i do týmu, přinesl oživení Jonáš, který i po dlouhé nemoci odehrál svá střídaní skvěle. V druhém poločase jsme dali více prostoru našim nováčkům. I oni dokázali se soupeřem držet krok, jen chyběly ty góly. Most jsme nakonec přehráli 8:5.

Druhý zápas proti Chomutovu jsme začali podobně. Trefil se Vojta a Matěj a my opět vedli. Do poločasu jsme odskočili na rozdíl 4 branek. Přišel opět čas pro naše  nováčky. Další branky přidali Dan, Jonáš a Filip. Nakonec jsme kamarády z Chomutova porazili 8:4. Do třetího zápasu jsme nastupovali proti Jirkovu. Byl to bleskový nástup našich střelců. Po pár minutách utkání jsme vedli 4:0. V tempu jsme nepolevovali. Kryštov, Jakub, Sára a Nela měli nekolik pěkných okamžiků a velice pěkně zapadli do koncepce týmu. Do poločasu jsme skóre stanovili 7:2. Druhý polač začal soupeř se 4 hráči v poli. Pro nás to znamenalo, že se musíme ještě více soustředit na hru. V žádném případě jsme nechtěli jen bránit a držet výsledek. Instrukce pro děti byly dané, ještě více zlepšit pohyb na hřišti a napadat soupeře při rozehrávce. Vše se nám podařilo a my zvítězili vysoko 13:5.

Prozatím to byl náš nejlepší turnaj. Děti dělají velké pokroky. Vše se dařilo a všichni fungovali jako jeden tým. Děkujeme všem účastníkům turnaje za skvěle strávené dopoledne. Rovněž velké poděkování patří všem rodičům, kteří fandili a hnali náš tým vpřed.

Děkujeme trenér Kamil Gregor

                          David Šůs  

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode