Přípravka po týdnu v Chomutově

21.03.2023 15:42

Pěkný den,

v neděli jsme vyrazili na turnaj do Chomutova. Čekal jsem větší účast, ale bohužel nás opět trápí marodka. Kluků 5 a holek 7. Je to peklo, na tréninku mám přes 25 dětí a turnaj sotva odehrajeme.

Jsme tým, tak růžovky pomůžou zeleným. Je to pro ně, ale porce navíc. I přesto, dnes Sára, Nela, Kačka a Maruška zvládly 5 zápasů.

 

Zelení se první zápas prali jen v pěti, brzy došly síly, tak první zápas nedopadl moc dobře. Další dva jsem to doplnil holkami, které bez odpočinku hrály na dvou hřištích a pomohly zeleným k lepším výsledkům.

Růžovky byly opět k nezastavení. První zápas podržela holky Anička v brance. Druhý nám utekl o kousek. A ve třetím opět děvčata dominovala. Skvěle nám pracuje line up Kačka, Nela a Sára. Ale i zbytek týmu Barča, Anička, Valča, a Maruška hrál moc dobře. Zápas od zápasu se zlepšují a nebojí se hrát proti větším klukům. Příští sezónu budou hrát v elévkách jen proti holkám a kluky doplňovat, jen když to půjde.

Ps: slovo trenéra

Za mě skvělý turnaj. Padlo hodně gólů a to je fajn. Každý gól je příležitost slavit a to chceme :).

Všichni do toho dali maximum a doufám, že si to užili. Turnaje jsou vždy něco, kde můžeme poměřit síly a dovednosti s ostatními.

1. dubna jedeme do Štětí, věřím že nás doprovodíte a podpoříte v předposledním turnaji této sezóny. Děkuji za pomoc V. Irovi na turnaji i na bazénu. Děkuji trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode