Přípravka Jazzmanů v Podbořanech

06.02.2017 20:58

V sobotu 4.2.vyrazila přípravka Jazzmanů do Podbořan. Tým složený z úplných nováčků hrající svou první sezónu Jindřicha Botka, Lukáše Bečana, Viléma Kolouška, Matouše Kelnera, Jakuba Kimáka, Petra Karase, Jana Heinze a našeho Bohumila Zemana nastoupil odhodlán se poprat o vítězství.

První zápas jsme rozehráli proti týmu SK Bivoj Litvínov black. V polovině prvního poločasu jsme dostali první gól, ale v zápětí se po nahrávce Vildy trefil Bohoušek (přesně tak, jak mi slíbil) a zaznamenal svůj první góóóól v sezóně. Za tohoto stavu skončil i první poločas. V druhé půli jsme inkasovali další 4 góly. Nic jsme nevzdali a dál bojovali, avšak už jen výsledek korigoval Jakub na konečných 2:5.

Po upřesnění úkolů jsme šli odehrát druhý zápas proti zkušenějšímu Litvínovu yellow. Začátek utkání se nám vůbec nepovedl, i když skvěle chytající Jindra a bránící Luky dělali, co se dalo, najednou jsme prohrávali 0:3. I přes trefené tři tyčky se klukům na hřišti moc nedařilo a při držení míčku si dávali přednost, kdo rozehraje nebo vystřelí. Míček byl středem pozornosti všech hráčů a chtěli ho pro sebe (kde byl míček, byli naši tři hráči). První půli jsme prohráli 0:5. Druhý poločas jsme nastoupili ve čtyřech hráčích v poli a sehráli důstojný výsledek 1:1, když se z rozehrávky ranou trefil Péťa. Nakonec jsme zápas prohráli 1:6.

Škoda tohoto nepovedeného turnaje, myslím, že Litvínov byl hratelný a mohli jsme se prát o výhru. Na herní činnosti týmu se výrazně projevila absence Šimona a Denise. Z jejich pomocí, bychom určitě Litvínov porazili. Co se dá dělat, snad příští zápas Litvínovu porážku oplatíme.

Děkuji rodičům, kteří své děti doprovodili, fandili a udělali si čas vidět je na hřišti bojovat.

Velkou pochvalu si zaslouží Bohoušek a Péťa za skvěle odehrané zápasy.

Závěrem moc děkuji všem hráčům a vím, že není jednoduché nastupovat do utkání proti starším a zkušenějším klukům.

My však nic nevzdáváme a zapracujeme na tom, aby naše hra byla lepší a vítězná.

Ještě jednou všem účastníkům zájezdu děkuji

trenér David Šůs  

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode