Přípravka zajížděla do Děčína

29.10.2015 20:29

Dne 18. 10. zavítaly oba týmy žatecké přípravky pod vedením trenéra Jana Galló a asistentky trenéra Kateřiny Galló na turnaj do podzimně oděného Děčína.

První utkání našich týmů byl jejich vzájemný duel. Pro trenéra i pro hráče to byla skvělá příležitost jak se dostat do zápasového tempa pro další utkání obou družstev. V prvním klání zvítězil tým FbC Jazzmani Žatec I ( pro tento turnaj s označením Green ) proti týmu FbC Jazzmani Žatec ( pro tento turnaj s označením s označením Black ) 8:7. Gólmani i hráči se v tomto nevypjatém utkání dobře naladili a v klidu si zahráli v duchu tréninkového tempa.

Následující zápasy týmu Black:

Utkání s domácím týmem z 1. FbC DDM Děčín White začalo naprosto famózně. Soupeře jsme nepustili k balónku a po 6 minutách jsme vedli 4:1. Soupeř se pak v sedmé minutě dopustil faulu a bylo nařízeno trestné střílení, které jsme po parádní kličce Ondry Trachty využili. Skóre do přestávky tedy 5:1. Po přestávce se soupeři oklepali a začali útočit. Odměnou jim byly 4 góly do naší sítě. Naší odměnou však bylo 5 gólu do jejich sítě. Konečný výsledek utkání 10:5.

Třetí a poslední zápas kluci odehráli proti soupeři Florbal Ústí. V hektickém tempu se nám podařilo těsně vyhrát první půli 3:2, nutno podotknout, že při nás štěstí nestálo a gólman Ústí měl prostě svůj den a ze spousty střel ho byl problém překonat. V druhé půli nám již začali docházet síly a soupeř začal hodně tlačit. Bohužel jsme zápas ukončili za stavu 6:6.

Velký dík si zaslouží všichni hráči týmu, především stateční nováčci a gólman Dany Cilc, kterému v bráně k jeho skvělým výkonům pomohla jistě jeho nová výstroj.

Soupiska: Cilc Daniel, Trachta Ondřej 17+2, Čučvara Pavel 2+1, Fiedler Martin 3+1, Šupej Adam 0+2, Odenthal Petr 1+2

Následující zápasy týmu Green

Zápas s týmem Florbal Ústí začal opravdu skvěle. Dali jsme první gól. Soupeř nezahálel a hned nám to oplatil. Takhle jsme se gólově střídali do přestávky. Soupeř dal o jeden víc na 3:4. V druhé půli nám soupeř odskočil o dva góly a my museli dotahovat. To se nám podařilo a dokonce jsme vedli o jeden gól. Ústí se toho nezaleklo a přidalo ještě dvě branky, na které my jsme již nestačili reagovat. Konečné skóre 6:8

Poslední utkání s domácím týmem z 1. FbC DDM Děčín White bylo již od samého začátku vyrovnané s naší mírnou herní převahou. Ve třetí minutě začali docházet síly a soupeř toho značně využil a nasázel nám 5 ran za našeho gólmana. Nám se podařilo vsítit jen 4 branky. O přestávku proběhla trenérská porada a s týmem jsme se dohodli na klidnější a přesnější hře. Cílem bylo si hlavně pěkně nahrávat na hokejku. To se dařilo a druhý poločas jsme remizovali 2:2. Siréna tedy zazněla za stavu 6:7 pro ústecký tým.

Nutno podotknout, že kluci v týmu Green byli složeni především z nováčků a proto jim patří velký obdiv za to jak hráli. O vítězství to není, je to o tom, že soupeřům nepodlehli nějakými dramatickými výsledky a o tom, že celý turnaj skvěle běhali. Fyzičku kluci mají, tak můžeme pilovat již jen florbalové dovednosti.

V týmu se blýskl nováček gólman Patrik Hradec, který tým opravdu hodně držel. Jeho zákroky byli prostě z říše snů…

Soupiska: Hradec Patrik 0+1, Škvaro Antonín 16+1, Vejvoda Jakub 0+1, Wágner Alexandr 4+6, Havlíček Pavel, Šťastný Šimon, Vojtěch Ondřej.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode