Přípravka hrála v Chomutově

11.11.2018 20:25

V sobotu 10. listopadu jsme s přípravkou odjeli na 3. turnaj sezóny do Chomutova. Už jsme chtěli naplno bodovat a pořádně si zastřílet.

První zápas nás čekal domácí Chomutov. Od první bule to byla přestřelka a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Opět jsme s Kamilem vzali nováčky, aby ochutnali atmosféru turnajů. Do branky šla zase Klárka Wágnerová. Petr Karas, Matěj Dyrink a Karel Havelka tvořili naší první údernou řadu. Gólově se prosadili  Vojtěch Škrdle,  Jonáš Gregor a Filip Segeč. Třetí útočnou dvojici tvořili Vojtěch Janík a Jakub Lebduška. Začátek utkání jsme zaspali a pořád dotahovali. I přes velkou snahu jsme nedokázali s rozjetým Chomutovem držet krok a prohráli 9:6.

Na Most jsme nastoupili v mnohem lepším tempu. My byli ti, co určovali tempo zápasu. Přišla první výhra sezóny 4:1 a obrovská radost. Třetí zápas nás čekal favorizovaný Litvínov. Hra byla vyrovnaná, ale góly dával soupeř. Poločas skončil 2:4 pro Litvínov. Naše naděje držela Klárka, které se turnaj povedl. Všichni hráli naplno a minutu před koncem zápasu jsme srovnali na 4:4. Petr měl v závěru ještě šanci, ale rozešli jsme se s remízou.

Turnaj se povedl a s výsledky jsme spokojeni. Avšak herně jsme toho moc nepředvedli. Je pořád co zlepšovat. Stále nás trápí střelba, pohyb na hřišti a především se musíme zaměřit na individualitu jednotlivých hráčů. Rodiče, sourozenci a naši příznivci vytvořili skvělou atmosféru. Moc děkujeme všem hráčům za jejich přístup a výkony na palubovce. Zároveň velký dík patří rodičům našich hráčů, kteří byli opět vynikající.

Děkujeme Trenéři: David Šůs, Kamil Gregor

                 Asistent trenérů : David Šůs ml.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode