Přípravka doma dvakrát vítězně

26.11.2017 21:15

25.11.2017 pořádala žatecká přípravka turnaj na domací půdě. Turnaje se zúčastnila velká část celé přípravky,včetně dalších nováčků, kteří si
odbyli svou premiéru v našem dresu.
 
První utkání jsme zahájili proti Raráškům z Chomutova a již od začátku jsme měli navrch. Naše první řada ve složení Vilda Kyloušek (C), Petr Karas, Lukáš Bečan a v bráně Dominik Tajfl zařídila hned v úvodu první gól po trefě Péti. Ani druhá řada ve složení Jakub Kimák, Filip Segeč a Kryštov Mynařík nezahálela, když Jakub přidal druhý gól. Třetí lajna Ondra Volráb, Kája Havelka a Jindřich Botek držela nadále náš tým. Čtvrtý útok Štěpánka Gregorová a Šárka Bílková už inkasovala branku. V zápětí však Štěpa po nahrávce Šárky zvedla skóre na 3:1. Pátý útok tvořila Anička Bažantová a benjamínek Jonáš Gregor. I oni odváděli dobrou práci a plnili své úkoly na hřišti. Poločas jsme vyhráli 5:2. Druhý poločas byl ve stejném duchu a my dále hráli to, co jsme potřebovali a porazili Rarášky 9:3.
 
Druhý zápas jsme si vybrali slabší chvilku a poprvé letos s celkem Chomutova prohráli. I když jsme většinu času tlačili a drželi míček na našich holích, nepodařilo se nám vstřelit dostatečný počet branek. Po poločasech 2:3 a 1:3 jsme nakonec podlehli a připsali si porážku.
 
Poslední zápas proti Kadani,a těm jsme měli co vracet z úvodu sezóny, jsme prohráli. Šli jsme opět do vedení, ale soupeř v zápětí srovnal. Dlouho se hrálo bez gólů, ale pak to začalo. Nastartovala se první lajna, Péťa a Vilda přidali gól. Poločas jsme vyhráli 3:1. Po pauze jsme dávali branky jen my. Trefil se Péťa, Jindra a dva góly po souhře přidala dvojice Š+Š (Štěpánka,Šárka). Kadaň jsme zdolali 7:1 a vrátili jim porážku.
 
Body: Lukáš Bečan 2+2, Petr Karas 8+1, Vilda Kyloušek 3+3, Kryštov Mynařík 0+1, Jakub Kimák 1+0, Jinra Botek 1+1, Kája Havelka 1+1, Šárka Bílková 0+2, Štěpánka Gregorová 3+0.
 
Byl to velice pěkný turnaj. Skvělou atmosféru vytvořila početná skupina domácích fanoušků, která hnala náš tým neustále vpřed. Další turnaj odehrajeme až v polovině ledna 2018. Mezitím však bude turnaj hráču s rodiči 16.12.2017, kam jste všichni zváni.
Na turnaji můžete změřit své síly s Vašimi dětmi a vyzkoušet si atmosféru na hřišti. Dále chci uspořádat začátkem ledna přátelský turnaj s týmy Chomutova, Kadaně a Podbořan.
 
Moc děkuji Všem, co se turnaje zúčastnili, jak aktivně na hřišti, tak v hledišti a viděli jaké šikuly mají doma.
 
Závěrem jen krátké shrnutí podzimu sezóny 2017/18. Z 12 utkání máme 9 výher a 3 porážky, což je úžasná bilance. O tom vypovídá i počet branek: vstřelené 76, obdržené 40.
 
Děkuji Trenér David Šůs
Asistent David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode