Přípravka doma - a co na to chlapi?

29.01.2022 21:37

 29.1. 2022 naše přípravka pořádala domácí turnaj. Při situaci, která klátí celou Česko republiku jsme byli rádi, že jsme našli 9 dětí, které nejsou nemocní nebo v karanténě.

 Dnes jsme se postavili Kadani, Mostu a Lounům. Ani v jednom zápase se nám příliš nedařilo. Ale to nevadí. Nastoupili jsme a prali se na hřišti, jak to jen šlo. Všichni se snažili, ale na soupeře jsme tentokrát ztráceli krok, někdy i dva :).

 Vždy dětem říkáme, že na výsledku nezáleží, že chceme, aby hráli úplně všichni a sbírali zkušenosti. Věřím, že je prohry netíží, i když někteří to vnímají. Náš tým je mlaďoučký a malinkatý, když vidím soupeře o hlavu větší :). Ale nebojí se a hrají. A to je to důležité.

 V každém případě jsme si to dnes všichni užili a atmosféra byla super. Děkujeme, že jste dorazili a podpořili náš tým.

 Trenéři David Šůs, Petr Lužný.

 Ps. Slovo trenéra

Jen abych se vrátil k nadpisu. Na náš poslední zápas přišel i Matěj Živčák (hráč mužů), který s přípravkou absolvoval trénink a děti ho znají. Po zápase mi řekl, že nás dnes pomstí. A ano, stalo se. Naši chlapi smetli Louny. Hoši děkujeme a gratulujeme k výhře. A tebe Matěji zase rádi uvidíme na našem tréninku, když si najdeš na nás čas. A samozřejmě plánuji Výpravu a na oplátku podpoříme my Vás.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode