Přípravka bez prohry v Žatci

11.03.2017 21:35

Po měsíční pauze a neúspěchu v Podbořanech Jazzmeni přípravky uspořádali domácí turnaj. Před domácím publikem jsme chtěli ukázat, co jsme zlepšili, jak dokážeme bojovat a rvát se o výhru.

První zápas jsme rozehráli proti Litvínovu, byl to však jiný Litvínov než v Podbořanech. Soupeř hrál pěknou kombinační hru a my obdrželi dva smolné góly hned v úvodu. Nic jsme nevzdali a dál bojovali o výsledek. Poločas jsme prohráli 2:3, když se trefil po nahrávce Péti Karase a Denise Brauna Štěpán Herold. Do druhého poločasu jsme na soupeře vlétli (nebylo, co ztratit). Další 2 góly přidal Štěpán a rázem jsme vedli 4:3, když u vedoucího gólu asistoval Denis. Skóre se měnilo už jen jednou a to v náš neprospěch na 4:4. Já i tým jsme však byli s výsledkem spokojeni.

První zápas nám ukázal, že musíme zjednodušit hru a přechod do útoku. S tím jsme šli do druhého zápasu proti Roudnici. My byli ale ti, co první inkasovali po špatné domluvě v obraně Lukáše Bečana a Péti Karase. Prostřídali jsme lajny a Denis vzápětí vyrovnal. Uklidnili jsme hru a začali více kombinovat. Výsledkem bylo vedení po poločase 3:1, když se trefil Denis a Štěpán po nahrávkách Kryštofa Mynaříka (skvěle hrajícího beka) a bojujícího Jana Heinze. Druhý poločas jsme hráli stále svoji - rychlá kombinace a přechod do útoku. Hned po zahájení Péťa Karas moc pěkně přihrál Štěpánovi a ten přidal 4 branku. Konečné skóre 5:2 v náš prospěch a velká radost na střídačce.

Třetí zápas jsme sehráli proti kolegům ze soustředění v Rumburku. Chomutov našemu tempu od začátku nestačil. Kluci a Terka byli rozehráni a při chuti doma odehrát slušný výsledek. V poločase jsme se rozešli 8:2, když 4 branky dal Štěpán a 4 přidal Denis. V druhém poločase trávili na hřišti více času naši nováčci hrající první sezónu. Terezka měla šance, ale neproměnila a po neúspěšných střelách Bohumila ZEMANA (Bohoušek je benjaminek týmu, který vždy vyčaruje nám všem a především mě úsměv na rtech. Jeho hlášky jsou nezapomenutelné ,,trenére dal jsem si šlofíka" k tomu došlo uprostřed zápasu) zvedl skóre Štěpán a dvěma trefami Denis. Zápas jsme dohrávali proti čtyřem a nakonec zvítězili 12:3.

Čekal nás soupeř, favorizovaný Most. Prohrané buli a rychlá střela skóre 0:1. Kluci koukali na mě, co se děje? No nic, hrajeme dál, 0:1 nic neznamená, ještě před námi bylo 13 minut. První řada srovnala, trefil se Štěpa. Druhý gól do poločasu přidal Honzík Heinz. Vedli jsme a chtěli to udržet a přidat další góly, když na nás rodiče hráčů koukají.

Co jsme chtěli, se stalo, když v úvodu druhého poločasu skóroval Štěpán. Další gól přidal stále se zlepšující Péťa Karas (jen tak dál pane Karas) po nahrávce Kryštofa. Zbývající góly přidal Štepa a Most jsme smetli 8:2.

Nesmím zapomenout pochválit skvěle chytajícího Jindřich Botka, který měl spoustu výborných zákroků a držel náš tým ve vítězné euforii.

Závěrem jsem rád, že se nám domácí turnaj vydařil. Hráči odehráli skvělý turnaj a zaslouží si můj dík. Poděkování patří samozřejmě i všem rodičům, kteří přišli v hojném počtu podpořit své ratolesti. Děkuji pořadatelské službě Antonínu Škvarovi a Davidu Šůsovi, kteří bezchybně zvládli časomíru, skóre a zápisy z utkání.

Děkuji za spolupráci. Jsem rád, že jste příznivci FLORBALU v Žatci.

trenér David Šůs

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode