přihlášení družstev do soutěže 23/24

19.05.2023 09:24

Klub FbC Jazzmani Žatec s radostí oznamuje své plány pro nadcházející soutěžní rok 2023/2024. Letos jsme přihlásili do soutěže celkem 9 družstev, což představuje významný milník v naší klubové historii. A co je ještě významnější, poprvé jsme přihlásili tým holek – tým elévek.

Rozšíření naší klubové struktury o tým holek je důležitým krokem pro nás, neboť tak naplňujeme naše snahy o rovnocennou účast obou pohlaví ve florbalovém dění. Jsme nadšeni, že jsme mohli poskytnout další příležitost mladým hráčkám, které se chtějí zapojit do tohoto skvělého sportu.

Celkový počet přihlášených týmů se významně zvýšil ve srovnání s minulým rokem, což je důkazem rostoucího zájmu o florbal ve městě a okolí. Toto navýšení počtu družstev je pro nás motivací a posilnilo naši snahu dále rozvíjet a podporovat tento krásný sport mezi mladými hráči.

Je však třeba zmínit, že nám stále chybí družstvo juniorů v kompletní mužské kategorii. Avšak tímto rozhodně nekončí naše úsilí. Plánujeme přihlásit tým juniorů do soutěže v nejbližších letech. Chceme vytvořit prostředí, ve kterém se mladí hráči budou moci dále rozvíjet a připravit se na vyšší soutěžní úroveň.

Soutěžní rok 2023/2024 je pro nás plný naděje a očekávání. Jsme pyšní na naše družstva a věříme, že společně dosáhneme vynikajících výsledků na hřišti. Věříme také, že tým holek – tým elévek bude sloužit jako inspirace pro další dívky, které se chtějí připojit k naší florbalové rodině.

Děkujeme všem hráčům, trenérům, rodičům a fanouškům za jejich podporu a věříme, že budou stát při nás v tomto vzrušujícím ročníku. Společně vytváříme historii klubu FbC Jazzmani Žatec a posouváme se kupředu.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode