Přestupy, hostování a doprava

20.05.2023 13:33

Zveřejnění postupů a procesů týkajících se přestupů, hostování a dopravy na stránkách klubu fbcjazzmani.cz

Dobrý den všem hráčům, rodičům a fanouškům klubu FbC Jazzmani Žatec! S radostí vám dnes přinášíme informace o postupech a procesech týkajících se přestupů, hostování a dopravy v našem klubu. Tyto informace jsou důležité pro správné fungování klubu a přispívají k rozvoji našich hráčů.

V našem klubu se snažíme podporovat vývoj hráčů a jejich individuální potenciál. V některých případech může být přestup nebo hostování nevyhnutelné, a to z několika důvodů. Prvním důvodem je podpora hráčova vývoje. Pokud se hráči nedaří plně rozvinout svůj potenciál v našem klubu, umožňujeme jim hledat si jiné působiště, kde budou mít větší příležitosti a prostor pro svůj růst.

Dalším důvodem může být absence stanovené kategorie pro daného hráče. V případě, že hráč nedokáže být zařazen do žádné stávající kategorie v našem klubu, může být pro něj výhodnější najít si jiný klub, který mu umožní hrát ve vhodné kategorii odpovídající jeho dovednostem a věkovému rozpětí.

Rodiče hráče jsou také důležitým faktorem při rozhodování o přestupu nebo hostování. Pokud jsou rodiče ambiciózní a mají velké očekávání ohledně budoucího rozvoje svého dítěte, může být pro hráče výhodné najít si jiné působiště, které jim poskytne lepší tréninkové a soutěžní možnosti.

Všechny přestupy, hostování a dopravu řídíme podle stanovených postupů a procesů, které zajišťují transparentnost a spravedlivé jednání. Tyto postupy a procesy jsou nyní zveřejněny na našich stránkách fbcjazzmani.cz, abyste měli přehled o tom, jakým způsobem probíhají a jakými pravidly se řídíme. Důležité informace o potřebných dokumentech, lhůtách a kontaktních osobách najdete na stránce v sekci "Postupy a procesy".

Vývoj hráčů je pro nás prioritou a chceme zajistit, aby každý hráč měl možnost dosáhnout svého potenciálu a rozvíjet své schopnosti. Přestupy a hostování jsou ve výjimečných případech nezbytné, a proto je naším cílem podpořit hráče a jejich rodiny při hledání nejlepších možností pro jejich florbalovou kariéru.

Věříme, že tyto informace vám poskytnou jasný a srozumitelný pohled na postupy a procesy týkající se přestupů, hostování a dopravy v našem klubu. V případě dalších dotazů se neváhejte obrátit na naše kontaktní osoby uvedené na webových stránkách.

Děkujeme vám za vaši podporu a spolupráci.

Tým FbC Jazzmani Žatec

https://www.fbcjazzmani.cz/klub/postupy-a-procesy/

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode