Překvapení se nekonalo

12.12.2021 11:36

DIVIZE#ŽATEC

V sobotu 11. 12. 2021 narazili FbC Jazzmani Žatec na FBC DDM Kati Kadaň. Žatečtí hráči nejsou spokojeni se svou pozicí v tabulce a jako cíl si řekli, že chtějí udržet DIVIZI i pro příští rok.

Začátek zápasu tomu odpovídal. Žatec překvapil soupeře svou koncentrovanou hrou a po nabídnuté přesilové hře, otevřel skóre zdravotně indisponovaný Ondřej Hanuš. Žatec hrál skvělou partii a po srovnání a převzetí skóre Kadaní, dokázal opět kontrovat. Honza Kučera po přihrávce Matěje Živčáka srovnal výsledek na 2:2. To nikdo v hale nečekal. Opařený fanoušci se ptali, jestli opravdu hraje druhý tým ligy s tím posledním. Na hřišti to nebylo vůbec znát a jen díky slepenému gólu ve 20. minutě získali Kadaňští hráči vedení na svou stranu.

Jazzmani ve druhé třetině opojeni svým uměním začali chybovat. Nejdříve špatné střídání poslalo domácí celek do 4 a potom dokonce i úmyslná vysoká hokejka. Kadaň v této třetině jasně dominovala a za skóre 2:11 odcházeli Jazzmani smutně do kabin. Z pohledu trenéra to byla třetina jako den a noc. V první třetině skvělé bránění, minimum chyb, spousta blokovaných střel. Ve druhé třetině tohle všechno jako vymizelo. K tomu žádná přidaná branka.

Ve třetí třetině se opět srovnalo tempo. Jazzmani se vrátili k naordinované hře, bohužel opět přišla nešťastná vyloučení a Kadaň pohodlně trestala.

FbC Jazzmani Žatec 2:13 FBC DDM Kati Kadaň, hostující tým ukázal svou kvalitu a zaslouženě vyhrál.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode