Představy o DIVIZI i příští rok v Žatci se hroutí

09.01.2022 17:42

V sobotu 8. ledna byl na programu dne zápas mezi sousedy v tabulce FbC Jazzmani Žatec a Florbalem Sokolov. Utkání opět odehráli Jazzmani na své „domácí“ půdě v Kadani.

FbC Jazzmani Žatec 4:14 Florbal Sokolov (2:1, 0:2, 2:11)

Domácí Žatec vstoupil do utkání s noblesou a lehkostí. Taky, že ne, když už po 40 vteřinách, kdy se vystřídalo duo Milyanových, vedl Žatec 2:0. Ale to bylo bohužel vše. Těžko říct, co se stalo, ale od této chvíle byli Jazzmani vypnutý. Nevedla se souhra a rozehrávka hry. Sokolov po darovaných brankách srovnal skóre. Darované góly byly v podobě odskoku balónku při rozehrávce a nevrácení se hráče s útočníkem k vlastní brance, který pohodlně zavěsil za nešťastného Aliho.

Žatečtí trenéři se pokoušeli po dvou třetinách opět vrátit domácí do zápasu změnou v sestavě, ale to vzalo za své při laciném vyloučení Muselíka. Těžko se dá skórovat při oslabeném počtu hráčů, ale i to se stává. Jazzmanům se to tento zápas nepovedlo. Žatec v závěrečné třetině vyrobil 6 trestných minut a k tomu jedno trestné střílení s pocitem, že neudělali nic špatného. Sokolov nabídnutou rukavici zvedl s chutí a rozdrtil žatecký celek v poslední třetině 11:2.

Sestava: Ali, Sarič – Kopecký, Živčák, Milyan V., Milyan D., Hanzlík – Havlík, Hanuš, Čermák, Muselík, Kučera – Bartoš, Mojžíš, Slavetr

Každý zápas začíná 0:0, musíme se po této ošklivé porážce pořádně otřepat a zkusit v posledních 7 zápasech alespoň bodovat. Divize je nad naše síly, ale není nic ztraceno, máme mladý mančaft, který je schopen poučit se z chyb a vrátit se lepší a psychicky vyzrálejší.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode