PRAGUE GAMES INFO

07.07.2019 20:27

odjezd na výpravu Prague Games 2019 bude v úterý 9. července v 18:00 h. se srazem 10 minut před. Odjíždět se bude ze standardního místa (poslední parkoviště směrem na Holedeč). Předpokládaný návrat bude v pátek 12. července do 20:00 h. To ještě všem upřesním sms (mail).

Ubytování bude na koleji Suhdol, kde jsou buňky po dvou hráčích s tím, že jedna část je tvořena ze dvou buněk a společným sociálním zařízením. Povlečení bude zabezpečeno (ručník sebou).

Proč jste platili tolik peněz? Ve vašem poplatku je zahrnuta částka 490,- za individuální členské příspěvek každého účastníka PG 2019 z důvodu zaplacení veškeré dopravy MHD Praha po dobu turnaje. Další část, 600,- je za ubytování na tři noci (nesrovnatelná částka se žateckými ubytovacími zařízeními). Zbylá část byla vynaložena na startovné na turnaji, jelikož turnaj patří mezi prestižní, i tato částka se může zařadit do této kategorie. Cestu tam a zpět zaplatí partner klubu.

Kolik peněz vzít sebou? Doporučujeme zvážit 300,- na den, jelikož strava bude v režii hráčů. Trenéři budou stravu kontrolovat a řídit. Trenér bude mít na starosti to, že každý hráč bude mít možnost si koupit jednou denně teplý oběd (v restauračním zařízení – ne Mc, BFC a tak.) a dále ranní snídani pro každého (za úhradu).

Budeme se maximálně snažit podřídit se florbalu. Tak aby si každý hráč, tohoto sportu užil dosytosti. Když nebudeme zrovna hrát, jsme připraveni navštěvovat florbalové obchody, zajímavé zápasy, zajímavé místa, youtube rink, óčko stage a tak podobně. Jedeme si to užit a bavit se.

Co sebou?

  • občanský průkaz (z důvodu ubytování, kdo nemá, kartička pojištěnce);
  • kartička pojištěnce);
  • léky (zda-li potřebuje);
  • mobilní telefon;
  • hygienické potřeby;
  • civilní oblečení;
  • florbalové vybavení (alespoň dvě sady – oba dresy, štulpny, boty, balónek);

Pravidla mimo zápasy určuje trenér. Nebude se v žádném případě tolerovat ALKOHOL, pokud někdo bude přistižen, bude okamžitě odeslán domů (rodiče budou informováni). Způsobená škoda hráčem jde na vrub hráče, který tuto škodu způsobil.

Info k zápasům je na praguegames.cz. Mladší žáci jsou skupina 13 A a dorostenci 16 K. Rozpisy základních skupin jsou v příloze. Budeme rádi, když se přijedete podívat.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, prosím kontaktujte nás.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode