Prague Games 2023

09.07.2023 13:31

Náš tým dorostenců odehrál na turnaji celkem 5 utkání během kterých bohužel nezískal ani jeden bod. V základní skupině skončili FbC Jazzmani Žatec na čtvrté pozici a v předkole play-off narazili na finalistu soutěže Warberg IBF.

Za družstvo se předvedlo celkem 12 hráčů v čele s brankářem Danielem Cilcem a hráči Radim Pernet, Saša Wágner, Ondřej Vojtěch, Jindra Botek, Lukáš Bečan, Matěj Fajkus, Kuba Hrnčiřík, Kuba Vejvoda, Antonín Škvaro, Kuba Lebduška a Šimon Novák.

Přestože Jazzmani ani jednou nevyhráli, stále existují důvody, proč by se družstvo dorostenců FbC Jazzmani Žatec mělo zúčastnit největšího mládežnického turnaje na světě Prague Games i nadále.

Mezinárodní soutěž: Prague Games je prestižní mezinárodní turnaj, který přitahuje týmy z celého světa. Účast na tomto turnaji vám umožní utkat se s nejlepšími mladými hráči a týmy z různých zemí.

Výzva: Zúčastnění se Prague Games představuje výzvu pro naše družstva. Máme možnost změřit síly s týmy, které se vyznačují vysokou úrovní hry. To nám poskytne příležitost posunout své hranice a zdokonalit své dovednosti.

Rozvoj hráčů: Účast na takovémto turnaji přináší výhodu v rozvoji hráčů. Budou mít možnost hrát s a proti hráčům, kteří mají odlišné herní styly a technické schopnosti. Tím se hráči inspirují a můžou zdokonalit tak svou hru.

Exponovanost: Prague Games je skvělou příležitostí k tomu, aby se družstvo dostalo do povědomí širší veřejnosti. Na turnaji jsou přítomni trenéři a manažeři z ligových klubů, kteří hledají mladé talenty. Úspěšný výkon na tomto turnaji může otevřít dveře k příležitostem hráčům.

Mezinárodní zkušenost: Účast na Prague Games poskytne hráčům a týmu cennou mezinárodní zkušenost. Budou se setkávat s hráči z různých kultur a zemí, což jim umožní rozšířit svůj rozhled a porozumění hře z globální perspektivy.

Síťování: Prague Games je skvělou příležitostí pro budování sítě kontaktů. Naše družstvo se setkává s hráči, trenéry a fanoušky z celého světa. Tím se opět otevřou dveře k možné budoucí spolupráci, výměně zkušeností a možnostem pro další rozvoj.

Týmová koheze: Účast na takovémto turnaji může posílit týmovou kohezi. Společná zkušenost ze soutěže na mezinárodní úrovni vytváří silné pouto mezi hráči a posiluje jejich spolupráci a komunikaci na hřišti.

Vylepšení strategie: Utkání s týmy různých herních stylů a taktik vám umožní vylepšit vaši strategii. Budeme muset přizpůsobit svou hru a přemýšlet o nových způsobech, jak překonat silné soupeře. Tím se posune i herní inteligence hráčů a týmu.

Inspirace: Prague Games je plný talentovaných hráčů a týmů, což může sloužit jako zdroj inspirace pro naše družstvo. Vidění a utkání se s takovými hráči může povzbudit hráče k dosažení nových výšin a motivovat je k tréninku a zlepšování.

Nezapomenutelné zážitky: Účast na Prague Games přináší nezapomenutelné zážitky pro hráče i trenéry. Soutěžení s nejlepšími týmy, cestování do hlavního města, ubytování na nejnižší úrovni a poznávání nových míst, vytváří vzpomínky na celý život a posiluje vášeň pro florbal.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode