Prague Games 2023

14.04.2023 10:51

Družstvo dorostenců se může těšit na další výzvu - účast na florbalovém turnaji Prague Games, který se koná v červenci tohoto roku. Toto prestižní mezinárodní klání se koná v Praze a je jednou z největších florbalových událostí v Evropě.

Tým dorostenců si účast na Prague Games zaslouží jako odměnu za jejich dlouhodobou kolektivní práci. Během posledních měsíců se snažili dosáhnout co nejlepších výsledků, trénovali a zlepšovali své dovednosti. Nyní mají před sebou příležitost ukázat, co dokážou proti týmům z celé Evropy.

Přihláška na turnaj byla zaplacena a tým se bude moci potkat s nejlepšími týmy z celého světa. Tento zážitek bude pro mladé hráče určitě velkým motivátorem pro další tréninky a výkony na hřišti.

Pro dorostence to bude zároveň příležitost vidět město Prahu a poznat nové lidi a kultury. Toto je nejen sportovní, ale i kulturní zážitek, který může být pro mladé hráče velmi inspirující.

Tým dorostenců se tedy teď bude připravovat na tento turnaj a doufá, že si z Prahy přiveze nějaké vítězství. Ať už se umístí na jakémkoliv místě, tato zkušenost jim bude sloužit k dalšímu růstu a zlepšování se v této krásné a oblíbené sportovní disciplíně.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba www stránek zdarmaWebnode