Poslední turnaj v roce 2018

25.11.2018 18:52

Ahoj všem, :)

25.11.2018 jsme odjeli s žateckou přípravkou do nedalekých Podbořan. Byl to náš poslední turnaj v tomto roce.

První utkání jsme nastoupili proti domácím Podbořanům. Od začátku jsme diktovali tempo zápasu. Petr Karas, Ondřej Volráb, Karel Havelka a v brance Klára Wágnerová, náš tým hned poslali do vedení. Druhá řada Vojtěch Škrdle, Filip Segeč a Jonáš Gregor přidali druhý gól. Šárka Bílková, Jakub Lebduška a Matěj Dyrynk dál pokračovali v našem tlaku. Zápas jsme vyhráli 6:1. Nálada byla super.

Druhý zápas přišel proti Mostu White. Začátek nám utekl a my museli dotahovat. Přesto jsme poločas vyhráli 4:2. Zdálo se být vše v pořádku a my hráli, co jsme chtěli, ale opak byl pravdou :). Soupeř nás v druhé půli k ničemu nepustil a my inkasovali jeden gól za druhým. Herně jsme úplně odešli a prohráli 4:8.

Do třetice jsme se postavili opět proti Mostu s odhodláním zápas vyhrát. I přes mnohem lepší výkon něž v druhé půli druhého zápasu jsme to nezvládli a podlelhli 3:6 To však nevadí :) Podstatné je, že si děti zahrály a turnaj si užily. Všem úspěšným střelcům blahopřeji a věřím, že góly budou jen přibývat.

Týme : začínate ztrácet nervozitu a ostych na hřišti a to je správná cesta k úspěchům :). Všem hráčům moc děkuji za účast a nasazení, s kterým turnaj odehráli. Moc děkujeme rodičům a fandům našeho týmu, kteří opět nezklamali a vytrvale fandili a povzbuzovali děti. Přes jejich hlasité skandování nebylo kolikrát ani slyšet píšťalku rozhodčích. Pevně doufám, že nám vyjde termín našeho sportovního odpoledne 1.12.2018 a s vetšinou hráčů, rodičů a fandů se ještě uvidíme.

Děkujeme Treneři: David Šůs, Kamil Gregor

                 Asistent trenérů : David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode