podepsána spolupráce

02.05.2024 18:55

Dnes máme obrovskou radost oznámit, že jsme prodloužili důležité partnerství pro další rozvoj našeho klubu FbC Jazzmani Žatec. Společnosti PKD, renomovaný výrobce ocelových hal a konstrukcí, a firma TOP EKOS, specializující se na ekologické technologie, se staly našimi staronovými partnery a přispějí k posílení naší klubové komunity.

Obě společnosti jsou nejen uznávanými lídry ve svém oboru, ale také sdílí naše hodnoty a vášeň pro podporu sportu a zdravého životního stylu. Je pro nás ctí, že se mohou stát součástí našeho klubu a pomoci nám dosáhnout našich cílů.

Společnost PKD je synonymem kvality a spolehlivosti ve stavebním průmyslu. Jejich ocelové haly a konstrukce jsou známé pro svou odolnost a inovativní design, což je ideální partnerství pro náš sport, který vyžaduje stabilní a bezpečné prostředí pro trénink a zápasy.

Firma TOP EKOS se specializuje na ekologické technologie a přináší inovativní řešení pro ochranu životního prostředí. Jejich podpora pro náš klub je v souladu s našimi snahami o udržitelnost a péči o naši planetu. Jsme nadšeni, že budou patřit do naší klubové rodiny.

S podporou těchto významných partnerů jsme připraveni posílit naši pozici a dále rozvíjet naše aktivity ve prospěch našich hráčů a celého klubu. Jsme vděční za jejich důvěru a těšíme se na společné projekty a úspěchy v budoucnosti.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode