Po vánoční pauze hráči přípravky zase na hřišti

18.02.2018 21:32

V sobotu 17. 2. zajela žatecká přípravka na turnaj do Chomutova. Po dvou, né moc vydařených turnajích, kde nás trápila marodka, se sešel takřka celý tým. Chyběl Luky Bečan a Fíla Segeč.

V prvním utkání jsme vlétli hned po buly na domácí Rarášky z Chomutova. Od začátku jsme byli aktivnější. První střídání našich řad ještě gól nepřineslo. Ale hned další pobyt první řady na hřišti přinesl gól ( Vilém Kyloušek C, Petr Karas a Jindřich Botek). Druhá lajna (Ondřej Vorláb, Štěpánka Gregorová a Kryštof Mynařík) přinesla uklidnění a zvýšila na 2:0. Další gól přidal Jakub Kimák po nahrávce Jonáše Gregora. Čtvrtý útok vytvořila dvojice Karel Havelka a Anička Bažantová. Do poločasu přidali branku ještě Jindra, Štěpa a Ondra. Druhý poločas jsme začali za stavu 5:0 a pokračovali dál ve své hře, která přinášela další šance a góly. Skvěle chytal a rozehrával Dominik Tajfl, který se zápas od zápasu zlepšuje. Nakonec jsme Rarášky porazili 9:2.

Druhý zápas nás čekali kluci z Mostu. Letos jsme proti ním ještě nehráli. Cíl byl jasný, vyhrát :). Celý tým makal na 100%. Útočili jsme, napadali a pomáhali Domovi neinkasovat branku. V páté minutě se trefil Jindra a my poločas vyhráli 1:0. Hubený náskok jsme potřebovali navýšit. Vzal to na sebe kapitán Vilda a dvěma brankami zvedl skóre na 3:0. Branku přidala ještě Štěpa. Anička s Kájou a Jindrou v závěru pohlídali skóre a my vyhráli 4:1. Všichni odvedli skvělou práci a výhru si zasloužili.

Namlsáni vítězstvím jsme šli do třetího utkání proti České Lípě. Začátek byl neuvěřitelný. 30 vteřin a stav 2:0 po trefách Vildy. Dál jsme hráli, co jsme si řekli. Děti obsazovaly, bránily a vytvářely si další šance. Do první půle přidala gól ještě Štěpa a bylo to 3:0. V druhé půli jsme dál dobývali soupeře branku. Párkrát jsme propadli v obraně, ale skvěle zakročil Dominik a držel náš tým. Soupeř špatně střídal a přišel nájezd. Za stavu 3:0 jsem se rozhodl pro benjamínka týmu Jonáše. Přes velkou podporu ze střídačky i z hlediště se mu ale nepodařilo nájezd proměnit. Zápas jsme dohráli 4:1 a vezeme z Chomutova 3 cenná vítězství.

Celý tým odvedl vynikající práci a odehrál skvělé zápasy. Všem na hřišti moc děkuji za nasazení a plnění všech pokynů, které jsem jim mezi střídáními uděloval.

Samozřejmě děkuji všem rodičům, kteří nás doprovodili a fandili.

Děkuji všem, tento turnaj není takřka co vytknout a řešit na trénincích, ale i přesto musíme dál makat a naši hru zlepšovat. Za měsíc hrajeme poslední turnaj této sezóny. Bude to domácí turnaj, na kterém chci vytvořit opět skvělou atmosféru.

Děkuji Trenér David Šůs

       Asistent David Šůs ml.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode