participativní projekt

16.05.2023 15:15

Vzhledem k nedostatečnému počtu dostupných vnitřních sportovních prostor ve městě a stále rostoucí oblibě florbalu, je vhodné zvážit možnost vybudování venkovního hřiště jako jednoho z cenově nejefektivnějších opatření pro zvýšení kapacity. V současnosti se totiž stává, že mladší kategorie hráčů musí trénovat až v pozdních večerních hodinách, což z hlediska jejich věku není optimální.

Zřízení venkovního hřiště by přineslo několik výhod. Zaprvé, umožnilo by to mladším hráčům trénovat ve vhodnějších časových blocích během dne, což by mělo pozitivní vliv na jejich výkon a zdraví. Zadruhé, zvýšilo by to celkovou kapacitu tréninkových prostorů a umožnilo by přijmout více hráčů do klubu. To by podpořilo rozvoj florbalového sportu ve městě a vytvořilo by se více příležitostí pro mladé talenty.

Venkovní hřiště by mělo odpovídající parametry a vybavení pro florbalové tréninky a zápasy. Mělo by být dostatečně prostorné a umožňovat kvalitní herní podmínky pro hráče. Součástí by mělo být také odpovídající osvětlení, aby bylo možné trénovat i ve večerních hodinách.

Navrhované venkovní hřiště by představovalo cenově dostupnou a efektivní alternativu ke zvýšení kapacity tréninkových prostorů. Klub bude iniciovat jednání s místními orgány a hledat finanční podporu ze strany města, sponzorů nebo veřejných fondů, aby projekt byl realizován. S dostatečnou podporou a spoluprací by mělo být možné vybudovat venkovní hřiště a poskytnout tak hráčům lepší tréninkové podmínky a zvýšit kapacitu klubu.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode