Nováčci bodují

21.10.2017 19:39

V sobotu 21. 10. 2017 nás čekala dlouhá cesta do České Lípy na další turnaj. Po dlouhé cestě jsme šli na hřiště proti Čertíkům z Chomutova. Chtěli jsme opět vyhrát a to se nám i podařilo, když excelovala první lajna ve složení Vilém Kyloušek (C), Petr Karas a v zadu hradba Luky Bečan. Kluci zařídili 6 gólů z osmi, když po jedné trefě přidal Jakub Kimák a Kája Havelka, kterému u gólu asistoval Filip Segeč. I naše třetí řada hrála skvěle ve složení Jindřich Botek, Jonáš Gregor a Ondra Vorláb.

Druhý zápas začal dobře. První poločas jsme vyhráli 5:0, za což patří velké dík našemu brankáři Dominiku Tajflovi, který jako nováček týmu předvedl skvělý výkon a byl naší oporou. Po poločase nastoupil soupeř ve čtyřech. My jsme však makali naplno, nedovolili jsme soupeři vstřelit gól, naopak jsme dva přidali. Dom za přispění všech hráčů udržel čisté konto a za to mu patří má pochvala (skvělá práce Dome a kluci). Dom předvedl skvělý výkon po dvoutýdenním trénování, super :).

Česká Lípa na konec. Vilda, jako kapitán, otevřel skóre 1:0 pro nás. Druhá řada však inkasovala, ale třetí řada, skvěle hrající po trefě Jindry, otočila a stanovila stav poločasu 2:1. Kluci byli nabuzení a nechtěli dát soupeři nic zadarmo. Byl to boj, ale připraveným je přáno :), když po střele Kuby dorazil Filda Segeč a zaznamenal Svůj první gólový úspěch v kariéře (Super, že přispívá i juniorka). Další dvě trefy přidal Vilda a zápas jsme dohráli 5:1.

Závěrem děkuji všem hráčům přípravky za skvělý výkon,(jen tak dál kluci a svět patří nám :)). Naše bilance po dvou turnajích je 5 výher a jedna porážka. Je to vše vaše práce na hřišti hoši :) Rovněž děkuji rodičům, kteří udělají skvělou atmosféru a své děti v tomto sportu podporují. Jste oporou Vašich dětí, já je jen směřuji. Potřebují Vás při turnajích a za to Vám velký dík.

Trenér: David Šůs

Asistent: David Šůs mladší

PS: Děkuji p. Karasovi za odvoz dětí a mě tranzitem a p. Segečové za foto na naše stránky.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode