Naše týmy elévů hrály v Chomutově.

16.10.2016 18:36

Tým Green složený převážně z nováčků se nepředvedl vůbec špatně.
SK Bivoj Litvínov Yellow -FbC Jazzmani Žatec Green 11:7
FbC Jazzmani Žatec Green -TJ Mocní Tuleni Podbořany Blue 4:8
TJ Mocní Tuleni Podbořany yellow -FbC Jazzmani Žatec Green 8:3
 
Tým Yellow opět zazářil.
Dnes 16.10.2016 se tým Yellow již po druhé postavil třem soupeřům v dalším turnaji a to v Chomutově.
Elévové opět ukázaly , že poctivé trénování se opravdu vyplatí a neprohrály zatím ani jediný zápas.
Do dnešního turnaje nastoupilo 8 hráčů a to :
Danča Hamalová , Toník Škvaro, Tomáš Mohaupt , Ráďa Pernet, Štěpán Herold, Denis Braun, Ondra Trachta a v neposlední řadě Dan Cilc , který bravurně ovládl branku .
První zápas sehrály s Mocnými Tuleni Podbořany tým - Blue.
V tomto zápase i přesto , že Yellow vyhrály 4:2 se ukázalo že náš tým má stále co zlepšovat a hlavně zamakat na kondyčce. O branky se zasloužili : Tonda Škvaro dvěma brankami , Tomáš Mohaupt jednou brankou a Denis Braun také jednou brankou. Štěpán se zasloužil o jednu velmi povedenou asistenci.
Do druhého zápasu nastoupily naši hráči s větší odhodlaností a to proti druhému Podbořanskému týmu . Tento zápas skončil opět výhrou našeho týmu a to se skóre 6:5. Musím říci , že to bylo o prsa, ale kluci zabojovali a vítězství bylo naše. V tomto utkání přispěl nejvíce 5 brankami Tonda Škvaro a jednou brankou Denis Braun. Danča Hamalová přispěla 2 asistencemi a Pernet s Heroldem po jedné asistenci.
Po oddechovém čase a radách trenérů v šatně se utkali v posledním dnešním zápase tým Yellow a tým SK Bivoj Litvínov. Tento zápas byl co se týče branek a zákroků opravdu velmi zajímavý. Danča Hamalová si střelila dva góly a zasloužila se o jednu asistenci, Toník si prozměnu střelil jeden exkluzivní gól a dopomohl k vítězství dvěma asistencema, dalším rozprouděným střelcem byl Tom áš Mohaupt který dal dvě branky a pomohl dvěmi asistencemi. Ráďa Pernet si střelil také jednu branku . Štěpán si opět za asistoval u jedné branky , Denis Braun dal jednu branku a dvě asistence. Do posledního zápasu jako posila dorazil Ondra Trachta a v plné síle střelil 4 branky. Takže tento zápas skončil 11:2 v náš prospěch.
 
Chtěli bychom za dnešní výkon pochválit všechny hráče za výborný výkon a vydřené výhry. Kluci a slecna dnes museli opravdu hodně zabrat, aby si došli pro výhry ze všech zápasů. Dnes se obzvlášť předvedl náš výborný brankář Dany Cilc, který měl opravdu svůj den a téměř nedobytnou branku. Kluci můžou Danymu poděkovat za jeho výkon.
 
Trenéři: Aleš Linka
Káťa Charvátová
 
 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode