Na posledním turnaji starší žáci jen remizovali s Kadaní

15.04.2018 20:54

V sobotu 14. Dubna pokračovala florbalová soutěž Ústecko-Liberecké ligy st. Žáků. Na programu bylo již poslední kolo této sezóny, kterou naši hráči zakončili ve druhém výkonnostním koši.

FbC Jazzmani Žatec : Tatran Mocní Tuleni Podbořany 1:2 (1:1,0:1)

Soupeř se dokázal prosadit již v úvodu zápasu, ale Jazzmani dokázali na vstřelenou branku rychle odpovědět. Obě mužstva si vytvořila do konce první půle několik šancí, ale nedokázali se prosadit. Druhé dějství moc brankových šancí nepřineslo.  A tak o vítězství rozhodla i trochu šťastná branka Tuleňů dvě minuty před koncem zápasu.

Branky: Hotěk

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 4:4 (1:1,3:3)

Úvodní část zápasu Jazzmanům opět nevyšla. Soupeř se znova dostal po zaváhání naší obrany do jednobrankového vedení.  Žatec dokázal bleskově srovnat, ale to bylo do konce první půle z obou stran vše. Druhé dějství bylo z obou stran florbalovější a začali padat další branky. Jazzmani odskočili na rozdíl dvou branek, ale díky slabé koncentraci a nesoustředěnosti v obranných činnostech dovolili soupeři vyrovnat. Dvě minuty před koncem utkání se Žatec ujalo opět vedení, které dokázal opět ztratit v úplném závěru zápasu.

Branky: 3 Kuvík,  Volráb

FbC Jazzmani Žatec: Liberec B 2:3  (1:2,1:1)

V posledním zápase celé sezony čekal na Jazzmany Liberec.

Soupeř se dostal do vedení díky dobře zahrané standartní situaci. Netrvalo dlouho a Jazzmani po kombinaci prvního útoku dokázali vyrovnat.  Liberečtí se ale znovu dokázali dostat do vedení a to když Jazzmani špatně vystřídali a akci dva na nula soupeř prostě nedokázal neproměnit. Po přestávce oba týmy přidali po jedné brance a i přes herní převahu v závěru zápasu Jazzmani už srovnat nedokázali.

Branky : Kuvík, Říha

Sestava : Ali, Kloboučník – Vápeník,(0+1),Enders, Hotěk(1+0), Kara, Hnízdil, Kuvík(4+1), Volráb(1+1), Říha(1+2), Milyán,  Halíř, Škvaro, Merkl, Dyrynk

Trenér: Martin Ligda
Vedoucí družstva : Jan Vápeník

Hodnocení trenéra : Tento závěrečný turnaj se klukům vůbec nepovedl. Myslím si, že kdyby kluci chtěli a makali na 100% tak jsme třikrát vyhráli. Soupeři rozhodně nebyli lepší než my, ale udělali jsem víc chyb a v útoku byli málo efektivní, a proto to dopadlo tak jak to dopadlo.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode