Na domácím turnaji muži dvakrát vítězně.

26.02.2017 22:00

V neděli 26. Února se odehrálo další kolo regionální ligy mužů ve florbale.

Žatečtí muži tentokrát zajížděli do Kadaňě, kde pořádají svá utkání, protože v Žatci není hala.

FbC Jazzmani Žatec : Slavia TU Liberec 4:3 (0:2, 2:1, 2:0)

Soupeř se ujal vedení hned z první vážnější akce a i nadále si vytvářel herní převahu, kterou využil ke svému navýšení. Jazzmani začali svého soupeře přehrávat až v závěru první třetiny, ale vstřelit branku se jim ještě nepodařilo. V druhé části Jazzmani přidali na důrazu a rychlosti a podařilo se jim celkem dvakrát překonat soupeřovu obrany, ale v závěru třetiny se Liberečtí opět ujali vedení. V třetí části oba celky předváděli velmi pohledný florbal, kde dominovali oba brankáři a až v samotném závěru v rozmezí jedné minuty Jazzmani přidali další dvě trefy a otočili tak výsledek zápasu a připsali si velmi cenné vítězství.

Branky: 2 Smištík, Ligda, Falbr

FbC Jazzmani Žatec : FbC Liberec NaBandě C 9:8 (2:2, 2:4, 5:2)

Jazzami opět zaspali začátek zápasu, když soupeři stačila necelá minuta, aby se ujal vedení. Žatečtí ale dokázali srovnat velmi brzy a do konce třetiny se každý tým prosadil ještě jednou. V druhém dějství oba týmy vyznávali útočný florbal, který přinesl několik branek. Jazzmani se sice díky dvěma brankám ujali vedení, ale soupeř dokázal výsledek otočit a na přestávku šel s dvoubrankovým náskokem. Třetí část byla také na branky velmi bohatá. Začali ji lépe Liberečtí, kteří si tak navýšili své scóre už o tři branky. Jazzmanům se povedlo díky své útočné hře vstřelit další dvě branky a opět se tak dostat na rozdíl jediné, ale soupeř byl při chuti a opět díky nedůrazu Žatecké obrany dokázal vstřelit další gól. V posledních třech minutách zápasu Jazzmani předvedli nevídaný kousek, když soupeři doslova ukradli jisté vítězství a vstřelili do soupeřovy sítě tři branky. Tu poslední vítěznou, čtrnáct vteřin před koncem zápasu.

Branky: 2 Smištík, 2 Ligda 2 Linka Burda, Kopecký, Bejček

Sestava: Zbořil-Falbr(1+0), Kopecký(1+2), Ligda(3+0), Mojžíš(0+1) - Burda(1+1), Smištík(4+2), Linka(2+3), Bejček(1+0), Bartoš(0+2), Hamous(0+1)

Vedoucí družstva : Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode