Muži zahájili ligu a přivezli první body

27.09.2016 07:10

V sobotu 24. září  zahájili muži svojí další sezonu v Regionální ústecko-liberecké florbalové lize.

První kolo se odehrálo ve sportovní hale v Kadani, která je i pro tuto sezónu domácí arénou Jazzmanů, protože v Žatci stále není víceúčelová hala, kde by mohli své turnaje pořádat.

FbC Jazzmani  Žatec : FBC DDM Kati Kadaň B  2:5  (0:1, 2:2, 0:2)

První část zápasu byla z obou stran velmi opatrná a dominovali především obě obrany s brankáři až na jedno zaváhání žatecké obrany, které dokázal soupeř potrestat a dostat se tak do vedení. Druhá třetina už přinesla velmi útočný a pohledný florbal a každé mužstvo se dokázalo prosadit dvěma úspěšnými zásahy. Ve třetí části i přes velkou snahu domácích, přidávali branky už pouze hosté z Kadaně, kteří si tak připsali první body do tabulky.

Branky: Kohout, Falbr

 

FbC Jazzmani  Žatec : FBK Gladiators Česká Lípa  5:2  (1:1, 0:1, 4:0)

Jako první se střelecky prosadil opět soupeř, ale Jazzmani dokázali do konce třetiny vyrovnat a připravit si řadu šancí, které bohužel neproměnil. Ve druhé třetině  čtvrté minuty  Gladiátoři zužitkovali svůj důraz před bránou a ujali se v zápase vedení  na které žatečtí do konce druhé části nenašli odpověď. Ve třetí části zápasu  ale Jazzmani předvedli nevídanou ukázku toho v čem je kouzlo florbalu. Nejprve na začátku třetiny vyrovnaly po individuální akci kapitána Jiřího Bejčka  a pak v rozpětí  jedné minuty dokázali vstřelit tři branky na což soupeř i přes závěrečné odolání brankáře nedokázal  odpovědět.

Žatečtí si tak na prvním turnaji sezony připsali hned první body do tabulky a první vítězství.

Branky: 2 Kohout, Bejček, Cajtler, Brunclík

Sestava: Zbořil- Mojžíš(0+3), Cajtler(1+0), Hamous, -Falbr(1+1), Brunclík(1+0), Bejček(1+1), Bartoš(0+1), Ligda(0+1), Kohout(3+0)

Vedoucí družstva :Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode