Muži v regionu vítězně, starší žáci první v tabulce

31.10.2023 15:11

V neděli, 29. října, byla dnem plným florbalových emocí pro tým FbC Jazzmani Žatec v regionální lize mužů. Tento den přinesl dva vzrušující zápasy, a zde je přehled těchto střetnutí:

FbC Jazzmani Žatec 4:6 TJ Lokomotiva Louny

První zápas dne se odehrál proti týmu TJ Lokomotiva Louny, a byl to zápas, který přilákal fanoušky na hlediště. Závěr zápasu byl vyrovnaný a oba týmy bojovaly s plným nasazením. Nakonec se však TJ Lokomotiva Louny podařilo získat vítězství se skóre 4:6.

FbC Jazzmani Žatec 9:3 Florbal Jirkov

Ve druhém zápase dne se FbC Jazzmani Žatec postavili týmu Florbal Jirkov. Tentokrát se našim hráčům dařilo mnohem lépe, a zápas skončil výhrou FbC Jazzmani Žatec se skóre 9:3. Naši hráči předvedli skvělý výkon a odměnili se zaslouženým triumfem.

Tento den plný florbalových akcí ukázal, že naši hráči jsou odhodláni bojovat a stále se zlepšovat. Doufáme, že budou pokračovat ve svém úspěšném tažení v regionální lize mužů a přinesou fanouškům mnoho vzrušujících chvil na hřišti. Gratulujeme k výkonům a těšíme se na další zápasy!

Také v kategorii starších žáků bylo něco pro fanoušky. Zde jsou výsledky těchto vzrušujících střetnutí:

FbC Jazzmani Žatec 5:3 Mocní Tuleni Podbořany

V prvním zápase se starší žáci FbC Jazzmani Žatec střetli s týmem Mocní Tuleni Podbořany. Zápas byl napínavý a plný skvělých okamžiků. FbC Jazzmani Žatec nakonec zvítězili s konečným skóre 5:3 a odvezli si záslužné vítězství.

TJ Lokomotiva Louny 3:4 FbC Jazzmani Žatec

Ve druhém zápase dne se FbC Jazzmani Žatec utkali s týmem TJ Lokomotiva Louny. Tento zápas byl také plný napětí a drama. Naši starší žáci se však ukázali jako odhodlaní a zvítězili se skóre 4:3.

Toto byly dva vzrušující zápasy, které ukázaly, že starší žáci FbC Jazzmani Žatec jsou v dobré formě a jsou připraveni na sezónu plnou florbalového dobrodružství. Gratulujeme k výkonům a těšíme se na další zápasy, které nám přinesou další vzrušující okamžiky na hřišti!

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode