Muži se postarali o překvapení

05.03.2023 15:30

V sobotu 4. března čekal na žatecké Áčko mistrovský dvojzápas v Litvínově. Jazzmany nejdříve vyzval sestupující tým z regionu – Lokomotiva Louny a následně se utkali proti třetímu celku tabulky – Sportovní klub Fbc Most.

FbC Jazzmani Žatec 10:4 TJ Lokomotiva Louny

Jazzmani v plné sestavě a s podporou posily z rezervního týmu Adama Brunclíka smetla ambiciózní Louny. První třetina, ale konečnému výsledku nenasvědčovala, když jako první gól utkání vstřelil hostující Čonka. Stav 3:3 stanovil po nabídnutém nájezdu Viktor Milyan. Od druhé třetiny již zápas patřil jen Jazzmanům. Gólově se prosadil Jiří Hanzlík, který soupeři nasypal celkem 4 branky a jednoznačně se podepsal pod žatecký úspěch.

FbC Jazzmani Žatec 5:3 Sportovní klub Fbc Most

Ve druhém zápase na Žatec čekal papírově těžší soupeř než v úvodním zápase. Dlouhodobě stabilní Most předvádí skvělé výkony, a i tentokrát se mohlo předpokládat, že Sypači – Most, opět budou rozdělovat dárky. To se tentokrát nepovedlo a Jazzmani povzbuzeni výhrou, zvládli i toto utkání. Rozdílová byla druhá třetina, kdy Žatec vyhrál tuto třetinu v poměru 3:1 a tím zlomil nápor Mostu. Žatec za podpory brankáře Denise Aliho zaslouženě vyhrál a tím se posunul v tabulce na 7 místo s možností se posunout až na konečné 6 místo v případě správné konstelace hvězd.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode