Muži přivezli z Kadaně vítězství nad Chomutovem

03.03.2016 06:39

V neděli 28. Února se odehrála další dvě kole Regionální Ligy mužů ve florbale.

Žatecký tým zajížděl do Kadaně,  kde změřil své síly s rezervou Chomutova a Sokolem z Koberov

Jazzmani  Žatec : Florbal Chomutov B  9:3 (1:0)(3:3)(5:0)

V první třetině měli více ze hry Jazzmani , kteří soupeře přestříleli , ale překonat hostujícího brankáře se jim povedlo až v závěru toho dějství. Po přestávce žatečtí florbalisté zpřesnili efektivitu střelby a třemi úspěšnými zásahy zvýšili svůj náskok. Soupeři se ale podařil velmi nevídaný kousek a to když v rozmezí jedné minuty dokázali snížit na rozdíl jediné branky .  Třetí třetina ale patřila žateckým florbalistům, kteří v poslední čísti zápasu nastříleli  Chomutovu  pět branek a zaslouženě vyhráli .

Branky : 2 Burda, 2 Linka, 2 Bartoš Smištík, Vít, Dumišinec

Jazzmani  Žatec : TJ Sokol Koberovy  4:7 (1:1)(2:3)(1:3)

Druhý zápas přinesl souboj čtvrtých Koberov s pátými Jazzmany. Soupeř má ještě stále šanci postoupit do vyšší soutěže a tak se čekal velmi zajímavý souboj o body do tabulky.

Jazzmanům se povedl vstup do utkání, když se ve druhé minutě dokázali prosadit a ujmout se tak vedení , ale díky své nedisciplinovaností  nabídl soupeři po zbytek první části velmi dlouhou početní výhodu, kterou Koberovi dokázali v závěru třetiny využít.

Vstup do druhého dějství  vyšel lépe soupeři, který využil zaváhaní žatecké obrany a díky chybám v rozehrávce a nedůrazu Jazzmanů dokázal odskočit na rozdíl tří branek.  Závěr třetiny ale patřil žateckým florbalistům, kteří dvěma trefami dokázali snížit na rozdíl jediné branky.

O vítězství Sokola rozhodla třetí třetina v které se Jazzmani dopustili více chyb v obraně a soupeř je bez milosti potrestal a připsal si tak cenné tři body do tabulky

Branky:  Vít, Smištík, Dumišinec, Bartoš

Sestava: Mašek-Smištík(2+2), Vít(2+3), Linka(2+0), Falbr(0+1), Mojžíš(0+1), Burda(2+2), Ligda(0+3), Bartoš(3+0), Dumišinec(2+0), Cajtler(0+1), Bejček

Trenér : Oliver Živčák

Jazzmani i přes porážku se Sokolem stále drží velmi slušné páté místo v Regionální soutěži  což na to že jsou v soutěži nováčkem je velmi slušné umístění. Do konce sezony chybí odehrát ještě dva turnaje ve kterých se bude hrát ještě od dvanáct bodů do tabulky.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode