Muži po velmi dobrém výkonu přivezli "jen" bod

09.12.2015 07:47

Muži po dvoutýdenní přestávce, zavítali v neděli 6.12. do Nového Boru, kde na ně čekal soupeř z Děčína a tým Koberovy.

1.FBC DDM Děčín 4 - FbC Jazzmani Žatec 3:3 (0:1, 1:0, 2:2)

            Utkání začalo v poklidném tempu a Děčín , který před zápasem úřadoval na prvním místě naší ligy, do naší rozehry moc nezasahoval, nenapadal a Jazzmani měli čas a klid rozehrávat, ale po chybné rozehře v obraně, Děčín na začátku hry trestal a vedl v utkání 1:0. 1.třetina byla jinak herně vyrovnaná, ale Jazzmani si nevytvořili skoro žádné střelecké pozice, na místo toho Děčín střílel z každé pozice, které to šlo. Naštěstí byla většina střel zablokována a nebo zbytek pochytal náš výborný brankář Zbořil, který byl samozřejmě naší oporou celý turnaj. Druhá třetina utkání byla opět vyrovnaná, muži začali konečně střílet a chvíli po začátku třetiny, při rozehrávání standartní situace snížil po nahrávce Smištíka, Falbr. Konec druhé třetiny byl, ale v rukou Děčínských, kteří vzali utkání do svých rukou a vypracovali si velký tlak, který pokračoval i po přestávce na začátku 3.třetiny a do toho ještě nedůslednost a nesoustředěnost Jazzmanů a to nemohlo skončit jinak než gólem v naší síti. Muži se po gólu, kdy jim Děčín nepůjčil na nějaký čas ani na chvilku míček, rychle otřepali a po akci Smištík - Linka, Jazzmani opět vyrovnali. Poté se hra opět vyrovnala, šance byly na obou stranách a hlavně po nevyužití velkých šancí Kohouta a Kučery, kteří hráli výborný zápas, hlavně viz. první jmenovaný, Děčín opět strhnul vedení na svou stranu, kdy po tečované střele našeho hráče skončila střela v síti. Děčín si ke konci zápasu, žádný větší tlak nevyvíjel a tak po střele Smištíka z poloviny hřiště, Jazzmani opět vyrovnali. I když konec utkání byl trošku hektický, tak muži zápas uhlídali na pěknou remízu.

TJ Sokol Koberovy - FbC Jazzmani Žatec 5:4 (2:1, 1:0, 2:3)

            Do druhého utkání Jazzmani nastoupili s tím, že když remízovali v předchozím zápase s prvním mužstvem ligy, tak proti soupeři ze středu tabulky bude vše jednodušší a povezou si  domu tři body. Začátek utkání a v zápase, ve kterém hlavně hrály roli přesilovky, byl ale úplně jinak, Koberovy na nás vlítly a hned v půl minutě hry, vedly 1:0. Mužstvo proti kterému jsme nastoupili, hrálo tvrdě a Jazzmanům jejich tvrdá hra ze začátku a hlavně v průběhu zápasu vůbec nesvědčila. Když Jazzmani začali hrát v půlce první třetiny na chvíli konečně svou hru, vyústilo to v přesilovou hru, kterou po nahrávce Smištíka využil Falbr. Koberovy, ale pak opět hrály svoje a do konce třetiny vstřelily ještě jednu branku. Ve druhé třetině měl soupeř navrch, tvrdá hra jim přinesla ovoce, v podobě dvou našich vyloučení za sebou, přišel trest a navýšení skóre na 3:1. začátek poslední třetiny našim zase nevyšel a po chybách ve středu hřiště a obraně měl soupeř více ze hry, měl šance, většinu jich ale brankář Zbořil pochytal, ale navýšení výsledku už na 4:1, nezabránil. Naše mužstvo se, ale ještě nesložilo a bojovalo a po gólu Kohouta, dostal tým druhý dech, tvrdou hru jsme začali soupeři KONEČNĚ vracet a po šanci, kdy Smištík už zasouval do prázdné brány a obránce si zahrál na brankáře, bylo nařízeno trestné střílení, které Smištík neproměnil, ale v zápětí v přesilové hře po přihrávce Linky, už proměnil a skóre bylo hned 4:3. Jazzmani přebírali utkání, byli lepší, ale opět po dvou zbytečných vyloučení za vysokou hokejku a bránění (nebránění) ve hře, které přečkali, padl do naší sítě gól na 5:3. Vyloučení nám sebrala hodně sil, ale zápas jsme stále nevzdávali, ale zápas jsme akorát korigovali po akci Vít - Smištík na konečných 5:4 pro soupeře.

Sestava: Zbořil - Bejček, Falbr (2+0), Linka(1+1), Vít(0+2), Smištík(3+3) - Cajtler, Dumišinec, Bartoš, Kučera, Kohout(1+0), - Ligda, Brunclík, Mojžíš

Závěr:

            I když to tak nevypadá, po herní stránce Jazzmanů nejlepší turnaj. Turnaj od turnaje se lepšíme. Takticky, co si během hry a o přestávku řekneme, tak až na nějaké vyjímky plníme. Hrajeme více, jako mužstvo.

             Před zápasy se musíme více rozcvičit a zahřát, protože nejsme vůbec v tempu a utíkají nám začátky zápasů.

            Na trénincích se více soustředit na tvrdší hru, na kterou nejsme vůbec zvyklí a bere nám pak síly.

            VYVAROVAT se zbytečným vyloučením. Nebýt tolik vyloučení, mohli jsme domu přivézt bodů více. Oslabení a tvrdá hra soupeřů, nám vzala opravdu moc sil.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode