Muži A mají další bod

22.11.2023 19:00

Výsledky víkendových soubojů v Regionální lize mužů nedopadly podle představ týmu FbC Jazzmani Žatec

V sobotu se uskutečnily zápasy Regionální ligy mužů, přičemž tým FbC Jazzmani Žatec se potýkal s náročnými výzvami. V prvním duelu se střetl s týmem Mocní Tuleni Podbořany, kde se zápas do posledních chvil vyvíjel velmi dramaticky. Bohužel, pro Jazzmany to bylo o fous méně úspěšné, než se očekávalo, když Mocní Tuleni Podbořany zakončili zápas vítězstvím 6:5. I přesto se však dařilo několika hráčům, když Kolář dokázal přispět k týmovému úsilí 2 brankami a jednou asistencí, zatímco Kuvík, Dvorský a Minařík přidali další body.

Následující střetnutí s FD Teplice B přineslo větší vyrovnanost, což se odráželo i na výsledku, který skončil remízou 8:8. Tato utkání byla plná dramatických momentů a rozhodujících akcí. Dvorský, Milyan D. a Minařík patřili k hlavním tahounům s celkově pěti góly. Sarič v bráně si také vedl skvěle, přispěl svými zákroky a udržel tým v zápase.

Přes výsledkové rozpaky zůstává tým FbC Jazzmani Žatec motivován a plný odhodlání se zlepšit. Víkendové duely jim přinesly nejen spoustu zkušeností, ale také ukázaly oblasti, na kterých mohou pracovat a posílit své budoucí výkony.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode