Mladší žáci zvítězili v Kadani

27.03.2017 08:43

V sobotu 25. 3. jsme zavítali do Kadaně k předposlednímu turnaji. Chtěli jsme uhrát nějaký pořádný výsledek a dokázat, že minulá zlepšená hra nebyla jenom šťastná náhoda.

V prvním zápase nás čekal již známý soupeř – Kadaň. Hned při rozběhání se nám zranil Vojta Beneš a já už jsem si říkal, že té smůly v letošní sezóně nebude konec. Zápas jsme začali velmi dobře a hned při třetím střídání jsme vstřelili vedoucí branku. Postaral se o ní Petr Hotový a nahrával mu Jan Karas, pro kterého to byl teprve třetí turnaj v sezóně. Ovšem soupeře to nepoložilo, prakticky hned vstřelil vyrovnávací branku a minutu na to už vedl po nájezdu o gól. Naději vykřesal před koncem půle David Šůs, kterému spolupráce s Natálií Škvarovou velmi svědčí. Nakonec jsme prohráli 3:5, ale předvedená hra se musela líbit. Hráči bojovali a nechali na hřišti maximum.

Druhý zápas byl proti Podbořanům, kterým jsme chtěli oplatit porážku 1:0 z minulého turnaje. Hrála se taktická obranná hra na obou stranách. Po první půli bylo skóre 0:0. Hráči sami na sobě cítili, že se dá hrát s každým a bylo hned znát, že si to doslova užívají. Hecovali se navzájem a pomohli i rodiče, kteří přijeli fandit. Druhá půle byla stejná jako ta první, akorát s rozdílem, že jsme si ve třetí minutě nepohlídali jejich nejlepšího hráče, který nám vstřelil gól. A když 30 vteřin před koncem netrefili Podbořany prázdnou bránu, tak se naplnilo pravidlo „Nedáš, dostaneš“, když 14 vteřin před koncem Natálka vsítila vyrovnávací gól. Velmi cenná remíza, která pro nás měla cenu zlata.

Hráče to nakoplo a v posledním zápase, proti Mostu, jsme začali vcelku zhurta. Prakticky jsme hráče Mostu k ničemu nepustili a celkově naše hra byla o level někde jinde. Obrana pomáhala útoku a po krásné nahrávce od Jardy Dyrynka vstřelil kapitán první ze svých třech gólů v tomto zápase. Ano, tento zápas se opravdu vydařil. Adam vychytal nulu, David vstřelil hattrick a Natálie Škvarová si připsala 2 body za gól a asistenci. Sladká výhra 4:0

Už po prvním zápase jsem hráčům v šatně poděkoval za zlepšenou hru. Není to sice ještě ideální, ale konečně už to vypadá jako florbal a taky se k nám otočilo štěstíčko čelem. Tento turnaj nám zvednul již zapomenuté sebevědomí a těšíme se za 14 dnů na poslední turnaj. Děkuji také všem rodičům, co se přijeli podívat a podpořit. Byli skvělí.

Trenéři Ondřej Lovacký a Miroslav Hamala

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode