Mladší žáci zbytečně zaváhali

02.03.2019 20:59

V sobotu 2. března se odehrálo další kolo ligy mladších žáků, tentokrát Žatec vycestoval do Jablonce.

FbC Jazzmani Žatec 5:8 Florbal Jirkov (3:4)
Žatec po více než dvouhodinové cestě nic neukázal. Zmar nastal od prvních sekund, Jazzmani ještě myšlenkami na polorozmlácené dálnici ještě ani nenastoupili k utkání a už prohrávali 0:4. Marně vyhlížející trenér se v tuto chvíli zmohl jen na time-out, aby mohl svůj tým zkonsolidovat. Změna brankáře a přestavení lajn, vedlo ke snížení stavu na 3:4 ještě do prvního poločasu.
Mohlo by se zdát, že Žatec se dostal do utkání, ale opak byl pravdou. Domácí tým vytvořil mnoho nevynucených chyb a soupeř trestal. Jazzmani tentokrát nestačili na nováčka a zaslouženě prohráli.

FBC Česká Lípa white 3:8 FbC Jazzmani Žatec (2:4)
Jazzmani poučeni z prvního zápasu do utkání doslova vlétli a brzo se ujali vedení 0:4. Lípa sice ještě do konce prvního poločasu korigovala, ale to žateckým nemohlo uškodit, protože po celé utkání měli vše pod kontrolou. Druhý poločas, z pohledu Žatce, byl ještě lepší. Žatec získal jistotu a s přehledem navyšoval rozdíl ve skóre. Čistý hattrick zaznamenal Adam Šole, který skóroval třikrát za sebou ještě v prvním poločase.

FbC Jazzmani Žatec 7:1 FLORBAL JABLONEC yellow (2:1)
Poslední utkání bylo pro Jazzmany odměnou za bojovnost. Žatec opět předváděl svou hru a rozehrál partii kočky s myší. Jablonec dokázal odolávat první poločas, ale po úvodním hvizdu rozhodčího v druhém poločase nebylo pochyb o tom, kdo získá tři body. Kombinační hra Jazzmanů potrhovala převahu na hřišti, což korunovalo šňůrou pěti branek v bráně soupeře. Jazzmani deklasovali Jablonec a nebýt zbytečného zmaru v prvním utkání, jistě by si odvezli zlatou za první místo.

Sestava: Cilc, Fiedler – Kočina, Wágner (0+5), Dvorský (2+1), Janoušek, Kočina – Týř (2+3), Šole (9+5), Škvaro (6+5), Vojtěch, Vejvoda (1+1), Kutnohorský, Novák
Trenér: Tomáš Votava
Asistent: Filip Naxera, Ondřej Wágner

"Dnes důležité výhry pro náš tým. Perfektní turnaj odehráli Týř, Šole, Škvaro, kteří byli základem úspěchu. Druhá lajna si odehrála to co měla. Takže až na ten první zápas paráda."

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode