Mladší žáci vyhráli domácí turnaj

04.04.2016 07:15

V sobotu 2. Dubna  se odehrálo poslední  již deváté kolo ústecké ligy mladších žáků ve florbale.

Pořádajícím oddílem byli Žatečtí Jazzmani, kteří  tentokrát nedohráli své zápasy v hale obchodní akademie, kde probíhá rekonstrukce střechy haly, ale v hale zemědělské střední školy, která se tak stala domácí arénou .

FbC Jazzmani Žatec : FBC DDM Kati Kadaň 8:0 (6:0,2:0)

Kadanští  florbalisté  v minulém kole Jazzmany porazili a tak jim domácí měli co vracet.  Utkání začalo ve velmi rychlém tempu  a hned po odehrání první minuty se Jazzmani ujali vedení.  Průběh celé první půle byl především v režiji  domácího týmu, který soupeře jednoznačně přehrával . To se projevilo i na skóre první půle ve které jazzmani zaznamenali celkem šest střeleckých úspěchů.

V druhé části zápasu se utkání spíš jen dohrávalo, ale i tak se skóre  navýšilo ve prospěch Žatce o dva úspěšné zásahy.  

Branky : 2 Voráb, Karas, Hotěk, Říha, Slámová, Kuvík, Hanzlík

FbC Jazzmani Žatec : ASK Lovosice-LFP 6:1 (1:1,5:0)

Proti Lovosicím zatím Jazzmani v této sezóně hráli dvakrát a pokaždé dokázali soupeře porazit.

Cíl tedy byl jasný navázat na úspěch z předešlých zápasů a soupeře opět porazit.

Utkání lépe rozehráli hosté, kteří po chybě žatecké obrany dokázali vstřelit první branku zápasu a ujali se tak  vedení. Žatecký útok se prosadil až v závěru první části a tak na přestávku se šlo za nerozhodnutého stavu.  Druhé dějství utkání, ale patřilo domácím, kteří  přidali na důrazu v obraně a začali svého soupeře přehrávat a celkem pětkrát překonali brankáře Lovosic.

Zápas tedy skončil vítězstvím pro domácí Jazzmany

Branky : 2 Volráb, 2 Říha,  Kuvík, Chlumecká

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov White 4:3 (2:1,2:2)

V posledním zápase dne čekal na domácí soupeř z Chomutova  s kterým jsme  v sezóně změřili své síly celkem dvakrát a pokaždé zápas skončil nerozhodně.

Průběh první části byl z obou stran vyrovnaný, úspěšnější ale byli domácí, kterým se povedlo vstřelit o jednou branku víc než soupeř. Ve druhé části Jazzmani své vedení ještě navýšili, ale Chomutovu se v rozmezí jedné minuty podařilo náskok dorovnat. V závěru zápasu si Jazzmani vytvořili velkou herní převahu, kterou dvacet vteřin před koncem dokázali využít ve vítěznou branku a na třetí pokus konečně chomutovské florbalisty porazit

Branky : 2 Volráb, Říha, Kuvík

Sestava :  Kloboučník(0+1)- Volráb(6+2), Říha(4+5), Kuvík(3+2), Hanzlík(1+0), Minařík, Plánička,(0+1), Slámová(1+0), Dyrynk, Zvoníčková , Chlumecká(1+0), Karas(1+2), Hotěk(1+0), Hnízdil, Enders

Hodnocení trenéra :  Na posledním turnaji sezóny se nám konečně podařilo všechny zápasy vyhrát za což jsem rád. Super je, že se to povedlo v domácím prostředí jen těch diváku by mohlo chodit více. J. 

Hráče bych chtěl pochválit především za bojovnost v posledním zápase a za celkový přístup k turnaji .

Trenér: Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode