Mladší žáci vezou z Ústí další vítězství

30.11.2015 21:42

V sobotu 28. Listopadu se odehrálo další kolo ústecké ligy mladších žáků ve florbale.

Žatečtí  florbalisté zajížděli do Ústí nad Labem, kde změřili své síly s dvěma domácími celky a soupeřem z Děčína.

Jazzmani Žatec : Florbal Ústí Štírci 1:5 (0:3,1:2)

V první půli zápasu měli více ze hry Ústečtí, kteří i co se týká efektivity ve využívání  šancí dokázali celkem třikrát překonat žateckého brankáře. Jazzmani si v první části sice dokázali vytvořit několik slibních pokusů, ale vše ztroskotalo na dobré obraně soupeře. V druhé části Jazzmani přidali na důrazu a střelbě což přineslo snížení v podobě vstřelené branky. Soupeř, ale drama nepřipustil  a potrestal chyby v žatecké obraně a navýšil své vedení ještě o dvě branky.

Branky : Požárek

Jazzmani Žatec :Florbal Ústí Kajmani 3:1 (0:0,3:1)

V průběhu první poloviny zápasu se ani jednomu týmu nepovedlo vstřelit branku a to především díky skvěle chytajícím brankářům. Vstup do druhé části se vydařil Ústí, které dokázalo zakončit svojí kombinaci v obraném pásmu jazzmanů.  Od této chvíle jako by žatečtí ožili a vytvářeli si jednou slibnou šanci za druhou, ale soupeřova obrana dokázala skvěle odolávat. V závěru zápasu se přeci jen podařilo obranu soupeře překonat a třemi úspěšnými zásahy do soupeřovi svatině dovést zápas do vítězného konce.

Branky: 2 Volráb,  Říha

Jazzmani Žatec : 1FBC DDM Děčín 4 Blue 3:7 (2:2,1:5)

V posledním zápase na nás čekal asi nejlepší tým celé soutěže.

Vstup do první části zápasu se Jazzmanům povedl , když se hned s první slibné akce ujali vedení.

Soupeř dvěma  brankami dokázal výsledek otočit, ale těsně před přestávku jazzmani ještě dokázali vyrovnat a možná i tak trošku zaskočit soupeře.

V druhé polovině zápasu ukázal soupeř svojí kvalitu a taktickou vyspělost a celkem pětkrát překonal žateckého brankáře. Poslední slovo ale měli jazzmani, když pět  vteřin před koncem zápasu střelou z půlky překonal  hostujícího brankáře Ondřej Kuvík.

Branky : 3 Kuvík

Sestava : Ali, Kloboučník- Hotěk(0+1), Karas, Enders, Hnízdil(0+1), -Volráb(2+1), Říha(3+0), Kuvík(3+0), Dyrynk(0+2), Požárek(1+0) , Halíř(0+1), Milyán, Zvoníčková

Hodnocení trenéra :  První zápas jsme prohráli kuli nedůrazu v obraně a neproměňování šancí. V druhém zápase bych rád pochválil hráče za nasazení a bojovnost a v posledním zápase jsme super odehráli první půli, bohužel jsme nedokázali odehrát takto celý zápas což je škoda.

Trenér : Martin Ligda

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode