mladší žáci v závěru sezóny úspěšný

15.04.2023 21:59

Mistrovský turnaj kategorie mladších žáků byl pro tým FbC Jazzmani Žatec plný napětí, očekávání a především úspěchů. Tento turnaj, který se konal v sobotu 15. dubna ve sportovní hale ve Velebudicích, nabídl neuvěřitelně napínavé zápasy, ve kterých se Žatec postavil proti třem silným soupeřům.

V prvním zápase proti týmu Florbal Jirkov dokázali hráči ze Žatce ukázat své umění a zkušenosti, když dokázali vyhrát v poměru 4:2. Byl to skvělý start turnaje a tým získal důvěru a sebevědomí pro další zápasy.

Ve druhém zápase se Žatec postavil proti týmu FBC Vipers Most BLUE. Tento zápas byl velmi vyrovnaný, ale Žatec dokázal díky skvělé obraně a útoku zvítězit 5:2. Hráči ukázali neuvěřitelnou důraznost, nasazení a především vůli vyhrát.

V závěrečném zápase turnaje se Žatec postavil proti týmu FBC Liberec pink. I když hráči ze Žatce hráli velmi dobře, tento silný soupeř se ukázal jako příliš silný a porazil tým Jazzmany 8:3.

Sportovní manažer klubu FbC Jazzmani Žatec, David Šůs, byl po turnaji velmi spokojený s výkonem mladších žáků a uvedl: "Jsem velmi pyšný na naše hráče. Hráli skvěle a ukázali, že jsou silný tým."

Turnaj kategorie mladších žáků byl pro tým FbC Jazzmani Žatec velkým úspěchem a ukázal, že jsou tým, se kterým budou ostatní týmy muset počítat. Jejich výkon a nasazení ukázaly, že mají potenciál hrát na vysoké úrovni a že jsou připraveni na další výzvy.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode