Mladší žáci v Žatci

06.12.2023 17:55

V sobotu 2. 12. se mladší žáci představili na domácím hřišti. V této sezóně naposled, další turnaje budou všechny na hřištích soupeřů.

Žatec : Lovosice yellow

Zde jsme měli co vracet, minuly turnaj v Lovosicích, nám tento tým ukázal, kdo je na hřišti panem a hladce nás přejel. Bylo jasný, ze kluci budou chtít porážku vrátit.

Do utkání jsme vstoupili s nadšením, hráli jsme jednoduchou, ale krásnou hru plnou nahrávek a v bráně nás skvěle držela naše gólmanka. Výsledek se dostavil 9:1

A pochvala od přihlížejících rodičů navrch.

Žatec : Podbořany

Druhy zapas dne, s našimi kamarády z Podbořan byl plny zvratu, ale posilněni předešlou výhrou (a svačinou) a hlavně dodržováním rad, které jsem před zápasem rozdal jsme mohli opět slavit.

9 : 5.

Nevím čím to je, ale konec zápasu s Podbořany, byl opět poznamenán ošklivým faulem na našeho hráče. Zase vteřinu před koncem. Tentokrát to odnesl Kryštof, naštěstí ne tolik jak minule Maty.

Turnaj měl i další zajímavost a to, ze všechny zápasy dne pískal jediný rozhodčí, pro nemoc a sněhovou nadílku ostatní nepřijeli. Přesto si myslím, ze to na kvalitě turnaje neubralo.

Slovo trenéra:

Na turnaje beru vždy všechny hráče, kteří chtějí a chci, aby si i všichni zahráli. Někdo vic, někdo min, ale všichni.

Myslím, ze se mi to daří a kluci získávají zkušenosti.

Nakonec chci poděkovat Jirkovi Špičkoví a Kamilu Lysukovi za pomoc s organizaci turnaje a Ivče a Kubovi za pomoc s časomírou.

Nakonec ještě Kubovi Vejvodovi, za jeho obrovský kus práce, kterou odvádí na trénincích i turnajích. Díky

Ondra W.

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode