Mladší žáci v neděli jednou vítězně

28.11.2017 15:32

V neděli 26.11.2017 sehráli mladší žáci domácí turnaj proti soupeřům z Ústí, Podbořan a České Lípy.

V prvním utkání proti celku z Ústí jsme se během chvilky dostali do vedení a vedli jsme už 2:0. Naše vedení jsme ještě o jeden gól navýšili, ale také jsme jednou inkasovali do naší sítě. Stav po první půlce byl tedy 3:1 pro náš tým. V druhé polovině jsme pokračovali jako v té první a podařili jsme dvakrát skórovat a jednou jsme inkasovali gól do naši branky. Konečný výsledek byl tedy 5:2 pro náš tým žlutozelených Jazzmanů Žatec.

Druhé utkání proti týmu z Podbořan se nám už tak nedařilo jako v prvním utkání. Bohužel nás musel opustit ze zdravotních důvodů Hoblík, ale v obraně ho zastoupil Šimon Týř, který našemu týmu hodně pomohl. V tomto utkání jsme v první polovině ještě drželi remízu 2:2, ale v té druhé polovině se nám už tolik nedařilo a prohráli jsme jí 0:2 a Podbořany zaslouženě vyhráli 2:4.

Třetí a poslední zápas jsme sehráli s hráči z České Lípy. Věděli jsme, že toto utkání nebude vůbec jednoduché, ale i přes to jsme bojovali až do konce. V první polovině jsme udělali několik chyb a bohužel jsme tuto polovinu prohráli 0:4. O přestávku jsme si dali jasný úkol, neinkasovat další branku a pokusit se vyrovnat. V této závěrečné polovině jsme dokázali dát jen jeden gól, kdy po asistenci Nápravníka skóroval Trachta. Zápas skončil tedy 1:4 pro Českou Lípu.

Závěrem bych chtěl kluky moc pochválit za jejich výkon na hřišti. V zápasech zachytal i parádně Daniel Cilc, který předváděl parádní zákroky. Chci poděkovat i všem rodičům i fanouškům, kteří nás přišli podpořit na domácím turnaji v Žatci.

Trenéři Aleš Linka a Filip Naxera

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode