Mladší žáci v Chomutově

18.12.2023 08:57

V neděli 17. 12. jsme měli s ml. žáky poslední letošní turnaj v Chomutově. Netradičně jsme nevyužili bus a to proto, že zhruba půlka týmu se rozhodla podpořit následující turnaj našich dorostenců.

Chápu, že v předvánoční čas nastává v každé domácnosti předvánoční shon, ale to, že z dvaadvacetimístné soupisky přijede 12 hráčů mě fakt mrzí. 

No nic, sestava: Škrdle, Charvát, Špička, Záškoda, Plicka, Haštaba, Dyrynk, Matl, Lysuk, Jahoda, Zeleňák a Wágnerka v brance.

V brzkých ranních hodinách jsme začali to co nás všechny baví a spojuje.

FbC Jazzmani Žatec : Florbal Chomutov Domeček

4:3

Nejkrásnější zapas předvedený našim týmem v této sezóně. Kluci chtěli, Klára chytala a ze všeho toho snažení vznikla hra která byla bezkonkurenční. Chomutov si dopomohl několika hráči z A- týmu ale my jsme se nedali. Škoda faulu v závěru hry, kdy Chomutovsky hráč ošklivě odstavil Dana, který zůstal po zbytek dne na střídačce.

FbC Jazzmani Žatec : SK Bivoj Litvínov Black

13:2

Předešlý zapas s Chomutovem mě, jako trenéra strašně těšil. Tento jsme sice s převahou vyhráli, ale nebyl to tak pěkný pohled na hru (každý se rozhodl dat si gól, či hattrick). Nicméně jsme si v tomto zápase vyzkoušeli hru tři na čtyři po podivném faulu, a ještě podivnějším vyloučeni.

Nerad chválím jednotlivé hráče, florbal je týmová hra, ale…. Kuba Zeleňák: dnes pecka, Hašty, super a Honza Matl, krása, no a naše C Vojta… ale vlastne všichni super.

No a po turnaji a pořádném obědě jsme zčásti přijeli zpět do haly podpořit naše dorostence, kterým se ten den taky skvěle dařilo, kluci koukali nevěřícně na florbal našich dorostů a okoukávali taktiku, a hlavně fandili kamarádům. Super florbalová neděle.

Závěrem:

Polovina sezóny je za námi, kluci na hřišti, s Klárou v bráně, je skvělá sestava a myslím, že se nám celkem daří, a i kdybychom jediný zapas nevyhráli, jako, že se tak nestalo, těší mě ta radost a smích všech na trénincích. Tak šup, hurá do druhé půlky sezóny. A všem rodičům díky za podporu a krásné a veselé florbalové Vánoce.

Na co ještě nechci a nemůžu zapomenout je pomoc Jakuba Vejvody, který přijel povzbudit a motivovat mladší žáky před svým vlastním zápasem dorostenců. Mladší žáci Kubu berou jako svůj jazzmanský vzor.

Děkuji moc, Ondra W.

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode