Mladší žáci v České Lípě s jednou prohrou

09.02.2019 19:47

V sobotu 9. února pokračovalo další kolo ligy mladších žáků kde Žatec změřil síly s domácí Českou Lípou, Mostem a se Štětí.

FbC Jazzmani Žatec 2:2 Vipers Most (0:2)

V prvním utkání si Jazzmani vybrali všechno štěstí. Lepší Most, který celý turnaj vyhrál, měl po celý zápas navrch. Proti byla žatecká brankářská dvojice Cilc – Fiedler, kteří podrželi svůj tým a i díky nim, Žatec urval cenný bod do celkové tabulky. Jazzmanské branky režíroval Antonín Škvaro, který nejprve po asistenci Šoleho skóroval a následně nahrávkou na Šimona Týře stanovil konečné skóre 2:2.

FbC Jazzmani Žatec 3:3 SK Štětí (1:3)

I ve druhém utkání začal lépe soupeř a to nejspíš vzhledem k tomu, že pro Žatec to byl druhý zápas po sobě. Žatec začal převyšovat soupeře až ve druhé polovině, bohužel pro ně, to přišlo až příliš pozdě. Korigování skóre přišlo opět z hole Škvara, který využil přihrávku Saši Wágnera. Po půlce již kapitán týmu Škvaro snižoval na rozdíl jedné branky a to když ho ke skórování vybídl skvěle hrající Adam Šole, který dal žatecký poslední gól po nahrávce z rohu od Šimona Nováka. Žatec na víc neměl čas, a proto již podruhé za jeden den odešel Žatec smírně.

FbC Jazzmani Žatec 5:6 FBC Česká Lípa (1:4)

V závěrečném utkání Jazzmanům došli síly a to na výsledku bylo hodně znát. Česká Lípa předešlé dvě utkání prohrála a chtěla alespoň v posledním zápase před domácím publikem bodovat. Česká Lípa si šla za vítězství a vcelku zaslouženě vyhráli o jednu branku. V utkání si Škvaro připsal celkem 3 asistence a se třemi body se mu v kanadském bodování vyrovnal mlaďoučký Šimon Týř, který nastřílel 2 branky a získal jedno áčko. Gólovou listinu doplnil Wágner se dvěma trefami a čestným zásahem Jakub Vejvoda. Jednu asistenci zaznamenal Štěpán Herold, který patří do tria elévů, kteří již letos sbírají cenné zkušenosti za vyšší kategorii.

Sestava: Cilc, Fiedler – Wágner (2+1), Jelínek, Janoušek, Šole (1+2) – Škvaro (3+4), Mylian, Týř (3+1) – Vojtěch, Vejvoda (1+0), Herold (0+1), Novák (0+1)

Trenéři: Votava, Naxera, Wágner

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Vytvořte si web zdarma!Webnode