Mladší žáci si nechali nadělovat o měsíc dříve

24.11.2018 20:05

V sobotu 24. listopadu byl na pořadu dne, další mistrovský turnaj mladších žáků. Tentokrát hostila turnaj sportovní hala v Lovosicích, kde změřili své síly týmy z Podbořan, Loun, Štětí a samozřejmě Žatce.

FbC Jazzmani Žatec 0:10 Mocní Tuleni Podbořany

FbC Jazzmani Žatec 1:9 Lokomotiva Louny

První dvě utkání žateckým hráčům vůbec nevyšli. Domácí se nemohli dostat do tempa hry a v obou zápasech byli jasně horším týmem. Podbořany i Louny zaslouženě v utkáních zvítězili. Jediný úspěch Žatce, vstřelil nováček v týmu Petr Kutnohorský.

FbC Jazzmani Žatec 4:3 Mondi Štětí

Poslední utkání turnaje přineslo trochu drama. Jazzmani opět nedokázali chytit začátek utkání a brzy prohrávali. Naopak závěr zápasu zvládli skvěle. Ještě pět minut před koncem Žatec prohrával o jednu branku a v hlavách hráčů se rojily opět katastrofické scénáře o prohře. Proti tomu ale byl Antonín Škvaro. Jako správný kapitán zavelel k obratu a krásnou střelou na přední tyč srovnal, skóre na 3:3. Již o několik minut později se opět měnilo skóre a bylo dokonáno. První lajna se postarala o vítěznou branku a Žatec odjížděl domu s jednou výhrou a vítězným pocitem.

Sestava: Cilc – Kočina, Dvorský, Janoušek, Wágner, Jelínek – Vojtěch, Šole, Škvaro – Kutnohorský, Týř, Herold

Trenér: Tomáš Votava

 

Zpět

Kontakt

FbC Jazzmani Žatec
Dukelská 1691, Žatec 438 01
IČ 01192183

+420728361300

© 2015 Všechna práva vyhrazena TOVO INDAHOUSE

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode